fbpx

Create an unforgettable brand online that will grow your business…

Jag tror att du är här av en anledning.

För att du vill ta nästa steg i ditt företag och bygga ett starkt varumärke online. 

Du kan välja mellan att anlita mig till att göra allt åt dig i min Brand Boutique (done for you packages) eller anlita mig som din Brand Coach där jag lär dig program “hands on”.  

I The Brand & Business Lounge får du stöd, inspiration och verktyg att själv bygga ditt varumärke online tillsammans med andra kreativa entreprenörer.  

01.

the brand boutique 

Jag har en brand boutique med “done for you paket” där du kan titta in och se vad som skulle passa bäst för ditt företag.

02.

brand coaching

Vill du bli coachad 1:1 av mig så är det viktigt att du är redo att verkligen satsa på ditt varumärke. Jag arbetar med ett fåtal klienter och under en längre tid för att hålla hög kvalitet. 

03.

brand membership

The Brand & The Business Lounge är mer än bara en membership site – det är ett nytt sätt att driva företag och tillhöra en gemenskap.

 

“Your brand is not just a logo and launch plan, it is the platform for you to share your soul’s message with the world”

– Amber Lilystrom

 

hello

MALIN HAMMAR – BLOMWALL

 

Jag är Brand Expert som hjälper företag och entreprenörer att bygga starka personliga varumärken online som gör att du attraherar dina drömklienter och säljer mer! 

Dels genom större projekt där webb/foto och branding går hand i hand men även genom kurser, workshops och föreläsningar.

Jag coachar drivna, kreativa entreprenörer som vill lyckas online.

Vill du läsa mer om vad som driver mig, vilka värderingar jag har och vad som är mitt WHY? Klicka in och få reda på vad som gör att jag gör det jag gör…..

malin 

BRAND CLARITY CALL

” I help entrepreneurs to build a unique brand and share their story online”

–  Malin Hammar Blomwall
 

BEHÖVER DU EN MAKEOVER?  

Din web behöver en makeover, ditt varumärke saknar “sparkle” & det är dags att få system på plats som sparar tid så att du kan tjäna pengar.

Jag ser så många varumärken som är i stort behov av en makeover. Det kan vara bättre copy, snyggare bilder eller att hitta den röda tråden för att bli synligare online.

När du syns på rätt sätt, tar fram din unika story och ger mer av DIG själv i ditt varumärke så genererar det också mer business (men på ett äkta mer hållbart sätt)!

Efter att ha jobbat med stora varumärken som Max Factor, Coca-Cola och BMW så vet jag hur viktigt det är att jobba med storytelling och att bygga ett hållbart varumärke som inte bara är snyggt utan även säljer!

I mitt företag hjälper jag entreprenörer och företag som vill något MER!

När du anlitar mig så kommer jag att ge dig tillgång till mina verktyg och all min kunskap men du måste själv ha PASSIONEN och VILJAN att skapa något magiskt. Är du redo att börja en spännande resa tillsammans med mig?

 

Brand portfolio

“You have this energy that gets people to believe that anything is possible.”

the blog 

4 branding tips för att bygga ditt personliga varumärke.

En känsla av att inte riktigt träffa rätt.... Det är inte lätt att bygga ett starkt personligt varumärke online. Det kräver att man investerar både tid, tålamod och ibland även pengar för att få ett riktigt starkt varumärke som håller över tid. Att investera i en bra...

läs mer

INSTA LOVE

opt in branding

Vill du få mina bästa brandingtips?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få trender och inspiration varje vecka 2019. 

Marketing Permissions

You have Successfully Subscribed!