fbpx

Makeover

Nu när ljuset kommer och vi äntligen äntligen känner oss lite mer levande….så kommer också längtan efter att fräscha upp varumärket.

En makeover kan vara digital men också involvera helheten och det är det jag tänkte inspirera dig mer kring idag!

makeover- westie
Office dog är världens bästa assistent

Personal Brand Style

I onsdags mötte jag upp Carolina Henning på Private Shopper Stockholm i Mall of Scandinavia för en två timmars session av style advice och “hands on tips” för min garderob. Det här är något som jag länge tänkt göra men inte bokat in…..shame on me!

Carolina är även en av grundarna till vårt samarbete Personal Brand Collective där jag håller i branding, Carolina style och Janine Laag foto. Det händer mycket spännande med vårt samarbete och snart kommer vi ut med ett event som jag tycker att du inte ska missa!

Men först åker vi till Cannes på #brandboostretreat där vi ska inspirera entreprenörer till att bygga starka varumärken….drömmigt kul!

carolina-henning
Carolina Henning Private Shopper Stockholm foto privat

Personal Brand Style

Orsaken till att jag kände att jag behövde en “vår makeover” av mig för mitt personliga varumärke var att jag känt mig trött, haft mycket jobb och behövde lite tips och plagg inför att vi ska till Cannes på vår jobbresa.

PROCESSEN

Carolina mötte upp mig och berättade lugnt hur processen skulle gå till och så satte vi igång att prova. Jag fick ställa mig i omklädningsrummet och Carolina hämtade massor av kläder till mig. Vilken lyxig känsla!

KOLL

Hon hade sådan otrolig koll på vad som skulle passa mig och vilken storlek jag bar och det gjorde att jag kände mig totalt lugn och det var riktigt kul att prova kläder (vilket jag verkligen inte tycker annars och därför drar mig för).

brand-make-over
Här är resultatet och som ni kan se mycket i mina färger

Branding färger

Mitt varumärke är ljusrosa pastelligt, cremevitt & champagne. Jag har märkt att jag även trivs väldigt bra i de tonerna.

VÅGA PROVA

Carolina kände verkligen in vad jag tycker om, men fick mig också att prova saker som jag aldrig annars inte hade provat. Några färger kommer jag att våga återkomma till senare som en grön skjortklänning som var grymt snygg (nu hade jag redan köpt en grön klänning precis…så den fick vänta).

KÄNSLAN

Känslan när man känner sig som en korv i provrummet.

Ja jag har den väldigt ofta, att man satt på sig fel skor (även det gjorde jag den här gången…sneakers som satt fast och inte luktade Gucci….).

Här måste jag applådera Carolina….vilket proffs. Hon såg alltid till att jag var “covered up” och att jag fick rätt storlek för min kroppsform, lycka!

brand-make-over
Den här söta cremefärgade klänningen kan man matcha med sandfärgat bälte och skor som jag redan har
brand-make-over
Svart ljuvligt skönt silkeslinne från Scotch & Soda
brand-make-over
Svart klänning från Åhléns Yes, jag är så glad för mixen av prisvärt och lyxigt som hon fått mig att förstå.
brand-make-over
Heelow Stockholm – leopard
topp
Vit volangtopp från H&M och som har v-ringningen jag behöver
westie
Vit knytblus Carin Wester (ej med på bild galet snygga svarta byxor)
rodbjer-brand
Den här ljusrosa kimonon lyckades jag hitta själv och den är från Rodbjer (gillar deras enkla design och härliga kvalitet).

Photo shoot Cannes

Jag frågade min fotograf Janine Laag som ska fotografera i Cannes på #brandboostretreat vad jag ska ta på mig…och hon höll med om att vitt eller helst pudrig rosa/champagne blir perfekt både på bild och för mitt varumärke. Därför ville jag också hitta något i pudrig rosa som jag kan bära i Frankrike på resan.

TACK FÖR GUIDNING

Ett stort tack Carolina Henning för att du guidade mig, hämtade massor av kläder och fick mig att känna mig så snygg! Jag lovar att jag ska våga mer färg och lite längre kjolar nästa gång….kanske redan i Cannes ; )

Om du funderar på att ta hjälp, kontakta Carolina för jag vet ingen så varm och proffsig som kan detta med style som henne. Rekommenderas varmt!

Lite senare pratade Carolina vårens trender på ett event (foto Carolina Henning)

Varumärke & att vara äkta…

När vi pratar om personligt varumärke så säger vi ofta att man ska vara autentisk & äkta. Att hitta sina färger och feeling och plocka fram mer sig själv i sitt varumärke, så är det många som känner att det inte är helt lätt.

PERSONAL BRAND COLLECTIVE

När vi startade Personal Brand Collective så kändes det viktigt att vi alltid ska utgå från personen och sedan förstärka det vackra och det unika i varje individ.

Oavsett om man som jag kanske känner att jag är oroad över att ha dubbelhaka på bild….eller inte hitta kläder som passar min kroppsform….

ATT JOBBA MED DET MAN HAR


Carolina har verkligen visat mig hur man kan jobba med det man har (dvs inte köpa för trånga kläder i hopp om att snart gå ner i vikt….visat mig att v-ringat gör att jag både känner mig och ser mer till min fördel än om jag har en hög polokrage).

DUBBELHAKOR


Janine har jag haft många diskussioner om min “hang-up” dubbelhakan. Hon är fantastisk…lyssnar, förstår och försöker även få mig att bli “lite vän med mig själv….och jag antar dubbelhakan”….här är jag inte riktigt där utan tror och hoppas på att hon hittar bra vinklar, ljus eller ställer sig på en sten i Frankrike ; )

DU ÄR I TRYGGA HÄNDER


Men vet du! Det är detta som är så bra med oss tre (tycker jag) att vi kompletterar varandra, har koll på våra bitar inom personal branding och en värme och förståelse för att man kan känna sig orolig och utsatt av att bli fotograferad….eller obekväm i en provhytt….man kanske inte har koll på alla tekniska begrepp online som “opt-in” och “tone of voice”….och det är helt OK. Vi kommer att guida dig och ditt unika varumärke och försiktigt ta fram det som är DU!

HARMONI


För när ditt varumärke harmoniserar på de här tre planen: foto, style och digitalt brand. Då utstrålar du också självförtroende, en härlig känsla. Det gör att du kan attrahera de kunder som du vill attrahera, de som gillar dig!

Så allt det handlar om….egentligen är att ta fram det vackra i dig och lyfta fram det…KÄNSLA….Det är det branding handlar om för mig. För du har allt redan….inom DIG!

Lite längre ner kan du se vad jag kan hjälpa dig med. Snart lanserar vi även ett paket, där du kan boka mig & Janine tillsammans!
Carolina & Janine har redan ett paket tillsammans.

Personal Brand Collective HÄR
Private Shopper Stockholm HÄR
Lumeah Brand Photography HÄR

Foto: Janine Laag – Lumeah Brand Photography

Digital makeover

Jag vet inte om det är solen eller bara att många är sugna på något nytt?
Nu kommer önskemålen in om en vårfräsch webb eller en makeover för sociala medier, en ny strategi eller en helrenovering av allt inför hösten.

Det är smart att vara ute i tid för platserna fylls på snabbt!

Jag har två sätt jag jobbar på

“Done for you” (mina brand packages) vilket betyder att jag gör och du får ett färdigt koncept eller “Brand Coaching” där du samtidigt lär dig att göra det själv. Vi är alla olika och en del vill helt enkelt få det helt färdigt och andra lära sig hur man gör det.

Jag har därför lanserat tre nya paket för att passa olika behov av makeover.
Men oavsett vilket du väljer eller om du hellre vill bli coachad (för att även lära dig själv).

Social media package

En makeover för ditt varumärke på sociala medier (toppen om du vill få fart på din marknadsföring snabbt då det även ingår coaching där vi kan sätta en ny strategi).

– 1 månads medlemskap i The Brand & Business Lounge (membership site) värde 599:-.
– 1 brand session 45 min online
– Tips på bilder
– FB banner 1 st
– LinkedIn banner
– Youtube banner
– FB/IG bilder 5 st
– FB event bild
– IG Circles 5 st
– IG Stories 5 st
– Linktree länkar ingår
– IG bio tips
– Instagram boost tips
– Canva video instruktion

Pris 12.000:- exkl moms

(Alla mina paket går bra att delbetala 3, 6 eller 12 månader via Billmate via webben).

Här bokar du in ett Brand Clarity Call som är ett 15 min gratis samtal innan vi bokar in sociala medie paketet

Brand Package

Ett brandingpaket med extra allt för dig som verkligen vill glittra online och få en helhet i sin branding och kommunikation.

– 1 månads medlemskap i The Brand & Business Lounge (membership site) värde 599:-.
– 1 brand session 45 min (online)
– Digital Brand Book
– Logo
– 5 st färger
– 2 st typsnitt + 1 förslag på script
– Värderingar + brand key words
– Tonalitet + feeling
10 st gratisbilder till din bildbank
– Mood board
– Style Sheet
– Visitkorts design
– Digital email signatur

Pris 25.000:- exkl moms

(Alla mina paket går bra att delbetala 3, 6 eller 12 månader via Billmate via webben).

Här bokar du in ett Brand Clarity Call som är ett 15 min gratis samtal innan vi bokar in branding paketet.Web Package

En krispigt snyggt brandad webb som skapar en wow-effekt. Cleant, snyggt och som konverterar bra!

– 1 månads medlemskap i The Brand & Business Lounge (membership site) värde 599:-.
– 1 web session 45 min online (övrigt via mail)
– Responsiv hemsida i WordPress
– Divi 1 år ingår (värde 900:-)
– 1 vackert tema ingår (värde 1800:-)
– Responsiv hemsida med 5 menyer och 3 undersidor.
– Grundläggande SEO
– Woo Commerce shop (max 10 tjänster/produkter)
– Video med instruktion för hur du hanterar webben
– Domän + webbhotell tillkommer

Pris 35.000:- exkl moms

(Alla mina paket går bra att delbetala 3, 6 eller 12 månader via Billmate via webben).

Här bokar du in ett Brand Clarity Call som är ett 15 min gratis samtal innan vi bokar in webb paketet.