fbpx

COME AND CREATE MAGIC FOR 2018

Marketing is no longer about the stuff you make …it´s about the story you tell!Jag heter Malin Hammar-Blomwall & är Brand & Business Designer.

Jag vill bjuda in DIG till att starta 2018 med en Brand & Canva workshop med brunch & härlig feeling tillsammans med ett gäng entreprenörer hemma hos mig i Sigtuna. Vi firar in det nya året tillsammans och skapar nya drömmar.

Workshopen vänder sig speciellt till dig butiksägare som inte känner att du vet hur och på vilket sätt du ska nå ut online eller till dig som redan är online men vill få ett snyggt och enhetligt flöde i dina sociala kanaler och få bättre resultat i din marknadsföring.

DATUM: Onsdagen den 17/1

TID: 8-12-00

PLATS: Stora Gatan 24 i Sigtuna

VAD INGÅR: Canva workshop  (Canva är ett otroligt enkelt men kraftfullt program där du själv lär dig göra snygga bilder för instagram, facebook mm för att promota produkter, tjänster mm) med föreläsning, hands-on hjälp, övningar och en god brunch.
OBS! För dig som har en bärbar dator, ta med den för att kunna jobba hands-on (hör av dig till mig om du inte har en bärbar dator).

PRIS: 1995:- exkl moms (obs begränsat antal platser) betalas online vid anmälan. Anmälan är bindande & återbetalas ej men det går bra att överlåta platsen till någon annan om du inte kan komma. 

VAD ÄR CANVA?


Canva är ett enkelt men kraftfullt redigeringsverktyg där du lär dig att skapa bilder online för att använda till att promota varor, tjänster eller nyheter. Det enda du behöver är en dator, internet och en dos kreativitet. The sky is the limit!

 

MINGEL & BRUNCH

8.00  Vi startar med att lära känna varandra och att kort berätta om vilket företag vi driver och vad vi har för tankar med vår marknadsföring inför 2018. 


FÖRELÄSNING


8.30 – 9.00 Malin berättar om hur du som företagare kan nå fantastiska resultat genom att använda sig av Canva och andra sätt online för att nå ut och bli synligare online. 

Jag kommer även att ge er några bra tips på andra sidor/program som kommer att ge er så många mer möjligheter till mer affärer online.


CANVA WORKSHOP

 

9.00 – 12.00   Workshop Canva och nu går jag igenom de viktigaste delarna av det du behöver veta för att kunna använda Canva som den del i din marknadsföring. 

Låter det intressant! Bra! anmäl dig till Canva workshop här

JA JAG VILL ANMÄLA MIG & BETALA ONLINE FÖR ATT SÄKRA MIN PLATS

Jag ser fram emot att ses och då går du bara in i shopen och klickar ner att du vill ha en plats i Workshopen. För mer information hör av dig till mig så berättar jag mer.

Jag har även en gratis grupp på Facebook som heter “Build Your Dream 2018” och den är fylld av härliga, drivna entreprenörer. Vill du vara med?

Gå med i min Facebook grupp

 

Canva workshop

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!

%d bloggare gillar detta: