fbpx

Att få hänga med sina kunder

För mig är mina kunder viktiga, mycket viktiga. Jag anordnade ett “Dream Client event” igår för de kunder som bodde i närheten och som jag Private Business Coachar varje månad. Vilket är svårt för att någon bor i Skåne, någon på Västkusten, någon i Norrland och ja jag har några kunder även utomlands. Jag vill att man som kund hos mig ska känna att man får kvalitet, ett stort engagemang och att man verkligen känner att man får ett bra resultat.

 

GET TOGETHERS

Det jag inte riktigt hade tänkt så mycket kring är att december kanske inte är den absolut bästa månaden att arrangera “get togethers” eftersom vi alla är lite stressade och har svårt att komma ifrån. Så från att vi skulle ha varit många från Stockholmsområdet, så blev det bara två som kunde komma men så kul det var att de kom! Fina Alexandra och Maija kom och det var verkligen så mysigt att ses. Extra bra var det faktiskt att få prata i lugn och ro.

BUBBEL

Vi startade med bubbel i vinkällaren med tända ljus och en office dog som ville sitta i knäet (helst samtidigt på både Maija och Alexandra). Supermysigt att sitta insvept i filtar och få tid att prata. Väl tillbaka i värmen framför brasan bjöd jag på pepparkakor, glögg, lussekatter och julgodis. Vi testfotade Maija lite med mina nya ljusboxar och sen gick vi ner och åt en god lunch på Skafferiet. Maija hade passat på att boka in en business coaching så vi gick till Café Valvet och fikade.

BUSINESS COACHING

Känner mig mycket nöjd med att ha fått tillfället att spendera tid med Alexandra och Maija och känner mig sugen på att köra ett till Dream Client event i vår, då jag tror att fler har möjlighet att vara med. Här är några bilder från dagen som verkligen blev toppen!

Vill du läsa mer om vad Maija & Alexandra gör så titta in på deras hemsidor.

Maija Tapani, Entreprenör & Dreamality Coach
Webb 

Alexandra Khalifa, Personlig tränare & kostrådgivare
Webb 

Dream Client event

Dream Client event

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!

%d bloggare gillar detta: