fbpx

Ni vet då man blir sådär happy av att få ett mail för att det inte bara är fyllt med bra online business idéer utan även känslan det ger dig av pepp och flow! Precis så kände jag första gången jag öppnade ett Flodesk mail.

Första tanken var faktiskt (nu är jag ärlig….) att inte berätta det för någon…för på ett sätt ville jag ha det för mig själv ett tag (det är inte lika kul om alla har samma så vissa system vill man testa lite själv först). Men sen kände jag att självklart ska jag dela detta…jag vill att alla ska ha ett snygga starkt varumärke online och om det här programmet verkligen hjälper till med det så….självklart. 

Jag har använt både Mailchimp och Mailerlite men inte känt att något av dem är tillräckligt bra. Det är antingen för krångligt för kunder, inte helt mobilanpassat eller så går det inte att få det tillräckligt “on brand”. Eftersom jag jobbar med att bygga starka varumärken online så är det så viktigt för mig att det inte bara fungerar tekniskt utan att det är snyggt!

När jag fick se Flodesk så blev jag så glad! Det var systemet som jag hade väntat på och jag testade direkt alla funktionerna.

Om du vill prova Flodesk och få 50 % rabatt (ord pris 38 dollar/mån) så kan du använda min länk och betala 19 dollar/mån↓
HÄR

Här kommer en review över vad jag tycker om Flodesk och ni kommer att kunna se mallarna på min webb såklart! 

FUNKTIONER 

– Segmentering
– Inbyggt workflow
– Analytics 
– Inbäddade IG/FB/LI länkar, sociala medieikoner mm
– Branding med många typsnitt/färger 
– Ny funktion, vem har läst + klickat på din CTA/länk! 

  1. MALLARNA
    Det jag först blev så förtjust i var de fina olika “templates” mallar som ingår. I Mailerlite fick man köpa till om man ville ha snygga mallar. I Flodesk ingår precis allt och det finns mallar för “sälj” för “webinars” eller för att säga “varsågod här kommer min freebie”. Supersnygga och bara svårt att välja vilka man vill köra på (eftersom jag jobbar med branding är mitt tips att du väljer en mall som du älskar och jobbar utifrån den (inte väljer olika varje gång).

    2. OPT-IN FORMS

    Oj oj de är snygga! Jag älskar cleant och enkelt och “on brand” och de är precis så. Det tar någon minut att sätta upp en opt-in och
    det är precis det vi vill ha. Du ändrar bara text, lägger till en bild och voila! LOVE3.EMAIL PROGRAMMET

Själva systemet där du planerar och gör iordning ditt email (för nu kommer du att vilja skicka ut nyhetesbrev oftare….) är så enkel och smidig. Det är “drag & drop” och du jobbar med enkla block genom att bara klicka på delar som du vill ha med i ditt nyhetsbrev (kanske ett citat, eller länk eller knapp).

4. STATISTIKEN

Eftersom Flodesk är enklare, modernare och byggt för att vi oftare ska skicka ut nyhetsbrev och bygga automationer så förväntade jag mig inte så mycket funktioner under statistik men jag blev glatt överraskad och tycker mycket mer om upplägget och funktionaliteten här. Jag vill snabbt kunna se vilka som öppnat mitt mail, vilka som klickat och på vad och få en överblick av hur det har gått.


5. AUTOMATIONER ELLER WORKFLOWS

Men det allra bästa är att man snabbt och enkelt kan göra Workflows (det går att göra i Mailerlite och Mailchimp med) men detta är så mycket roligare och fungerar bättre. Jag kommer ihåg när jag hade en 5-dagars utmaning och satte upp en mail sekvens i Mailerlite….(tror tom det händer 2 ggr) att automationen inte fungerade….och jag fick sitta på morgonen på lanseringsdagen och göra om alla mailen manuellt…….

PLUSS

– Så krispigt snyggt…sådär brandingmässigt underbart!
– Modernt och enkelt
– Tar någon minut att göra en landingssida
– Enkla genomtänkta automationer
– Äntligen kul att göra nyhetsbrev igen
– Slipper Mailerlites krångliga steg för att göra olika mail

MINUS

– Varför hittade jag det inte tidigare…

Men nu vill jag att du ska testa själv och se vad det kan göra för ditt företag. För det handlar just om att vara konsekvent för att lyckas online.

Bestämmer du dig för att tex varje måndag skicka ut ett nyhetsbrev (tips är att inte kalla det så för det låter trist) en viss tid (eftersom du naturligtvis inte gör det då utan schemalägger när det ska gå ut automatiskt).

Så kommer det att inte bara vara ögongodis när dina följare öppnar utan även vara fyllt av värde från dig (för ger vi värde i form av en freebie eller tips i vår nisch då vill också fler läsa våra inspirationsbrev).

Jag tror att du kommer att älska Flodesk lika mycket som mig! 

Om du vill prova Flodesk och få 50 % rabatt (ord pris 38 dollar/mån) så kan du använda min affiliate länk (klicka på knappen) och betala 19 dollar/mån ↓↓↓

PS: Behöver du hjälp (även om Flodesk är superenkelt) så kan du kontakta mig för att få hjälp med att sätta upp automationer, bygga en snygg webb eller få ordning på ditt varumärke. Starta med att boka ett 15 min kostnadsfritt Brand Clarity Call.