fbpx

 

Du kanske är coach, fotograf eller säljer vissa tjänster online och har funderat på att skaffa en medlemsportal men du känner dig osäker på vilket system du ska satsa på och hur du ska börja.

Jag har provat en hel del olika medlemsportaler (bl a Teachable, Thinkific, Kajabi, Memberpress) men fastnat för uppstickaren Podia. Det är en relativt ny plattform som är modern, snygg men framförallt som är kul och lätt att hantera. Jag brukar säga att den liknar mina andra favoritsystem i layout (tex Later) .

 

PODIA EN FAVORIT

Jag har använt Podia nu i snart ett år och är så glad att jag bytte från Memberpress (trist tråkig layout och krångligt system). Jag skulle aldrig rekommendera något system som jag inte tror på utan för mig är det väldigt viktigt att erbjuda mina klienter kvalitet och noga utvalda system och verktyg.

Om du skulle vilja testa gratis i 14 dagar och se om den skulle passa dig och ditt företag så kan du använda min länk (Affiliate länk där du genom min länk får 15 % rabatt om du väljer att gå med på knappen).

 

 

VAD KAN DU GÖRA MED PODIA SOM MEDLEMSPORTAL? 

 

1. NEDLADDNINGSBARA PRODUKTER
Sälja nedladdningsbara pdf:er, böcker mm

2. ONLINEKURSER
Sälja onlinekurser (ta din kunskap online och tjäna pengar passivt)

3. Medlemsportal Podia/MEMBERSHIP
Sätta upp en medlemsportal där du tar betalt per månad för tex kurser, Zoom träffar och Workbooks.

Fördelen med alla de här tre möjligheterna är att de går att skapa lätt i Podia och att du kan få en passiv inkomst som komplement till dina retreats eller coaching timmar. Supersmart!

 

LADDA UPP OLIKA FILFORMAT

I Podia kan du ladda upp videos, pdf:er från tex Canva, göra quiz och skapa dokument mm.

Du får också en helt annan relation om du sätter upp en medlemsportal där du får en kontinuerlig kontakt med dina kunder (ett bra sätt är att koppla en Facebook grupp så att du kan inspirera dem och få dem att nätverka där och sen hämta kurser och lära sig mer på själva medlemsportalen). Det gör också att de kommer att lära känna dig, connecta och fråga efter mer tjänster helt naturligt.

 

ETT NATURLIGT SÄLJ 

För mig passar det sättet av sälj utmärkt. Jag vill att man ska vara så nöjd att man vill köpa till fler tjänster. För jag vill jobba mer med ett fåtal kunder och erbjuda hög kvalitet.

Känner du att du vill prova Podia (obeservera att jag endast kan hjälpa dig med systemet Podia just nu) men känner dig ändå lite osäker på hur du ska sätta upp grunden till medlemsportalen så kan du boka en timme med mig rakt in i min kalender HÄR

 

 

EN SNEAK PEEK PÅ The Brand & Business Lounge

Jag har spelat in två korta videos (obs de är olika även om framsidan är samma) där du får sneak peeks på först själva medlemsportalen och sen själva innehållet du ser som kund i min membership The Brand & Business Lounge.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Malin