fbpx
malin-hammar-blomwall-coach

Om vi spolar fram lite….


Tänk dig att det är Nyårsafton 2020…ett år framåt för ditt företag och ett år framåt i ditt liv. Du ska skriva en nyårskrönika och se tillbaka på året…

– Vad vill du ha uppnått? Dubblad omsättning? Ett lugn? Mer fritid?
– Vad vill du känna? Stolthet, Att du klarade ditt ekonomiska mål? Mod?
– Vilka var dina största segrar?
10 nya kunder? Att du kunde åka på en entreprenörsresa?

Tänk igenom det och sätt en plan på vad som är det viktigaste för dig att känna när du står 2020 på Nyårsafton och blickar tillbaka på året. Det kommer att vara din roadmap. Eller boka en Brand Session med mig.

Det är så mycket lättare med en plan och en stragegi än att bara låta vinden föra dig framåt….och jag lovar att du kommer att kunna stå där och se tillbaka på tusen saker som är spontana, där livet bara hände och det tillförde fantastiska saker till din roadmap.

“Because in the end, you won´t remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb that goddamn mountain”

Ska jag berätta en hemlighet….

Jag som alltid är väldigt bestämd och säker på min sak kan också tveka…det är inte ofta men ibland händer det. När vi hade workshop i Sigtuna med The Brand & Business Lounge där vi gjorde vision boards för 2020 så skulle alla berätta sitt #wordoftheyear2020 och när det var dags för att säga mitt….så tvekade jag….

Det kändes så viktigt att få RÄTT ord eftersom det här året känns enormt viktigt och jag har alltid höga krav på mig själv att sätta flaggan på berget, att nå mina resultat. Därför blev jag förvånad över att jag tvekade…

Magkänslan…

Alla sa sina ord och jag sa mitt…och kände…är detta verkligen rätt…men höll det för mig själv. Under julen funderade jag och funderade och surfade runt och letade om det kanske vara fel ord…om kanske något annat ord kändes mer rätt…..men…..

Vet du vad jag kom fram till…..att ordet är helt rätt! Oavsett om det känns stort, oövervinnerligt och läskigt. Jag behöver utmaningen, jag behöver bestiga det stora berget. Det är dags och jag är redo. 2020 på nyårsafton ska jag känna…….att jag försökt, att jag jobbat med och mot mina drömmar, att jag även om det blir “baby steps” går åt rätt håll.

Mitt ord för 2020 är INTERNATIONAL

Vad det kommer att innebära för mitt företag kan vara allt från att min webb, viss del av mina sociala medier och fler coachingklienter kommer att vara engelska. Eller så innebär det att jag kommer att göra stora förändringar under året, större än vad jag vet just nu. Oavsett vad det innebär så är jag taggad och förväntansfull. Det känns helt rätt.

malin-branding-france

Det coola är att ibland kommer ett ord till oss….som kommer att betyda mer än du tror…som kommer att ge kraft och mod till att gå den där vägen upp på berget som inte är enkel men som är rätt för dig.

Climb that goddamn mountain!

Word of the year övning:

Lista 10 saker som du skulle kunna skapa eller attrahera det här året om du levde enligt ditt ord dagligen:

  1. xxxx
  2. xxx
  3. xxx
  4. xxx
  5. xxx
  6. xxx
  7. xxx
  8. xxx
  9. xxx
  10. xxx

Nu är jag nyfiken! Har du ett ord för 2020?
Tvekade du eller kändes det rätt direkt? Berätta!