BE A UNICORN

GLOW

kind words

Why am I doing the things I do….

Vad är mitt “WHY” och varför vill jag hjälpa andra att glittra online?  För mig handlar det om något mer än ett jobb, något mer än pengar…något annat än tillfredsställelse. 

Jag älskar att se andra utvecklas, växa och när det gnistrar tlll i ögonen av energi. Att se att det jag gör faktiskt tar någon annan vidare…

YOU ARE TOTALLY

AMAZING

För att du ska få veta lite mer om mig och om jag skulle vara rätt person för att hjälpa dig vidare så är det alltid bra att läsa vad andra har för upplevelse av mig och mina tjänster. 

kind words

Jag ville ta nästa steg i min business, dels med branding men också strategiskt. Efter första mötet kände jag hur jag kom igång och skapade en ny plats i mig. Jag har fått härliga hands-on branding tips och färger och former, som gör det lättare för mig att skapa.

Jag har fått en tydlig grund att utgå ifrån när jag gör nya events och kurser. Daglig support via en egen FB-grupp för endast mig, passar mig perfekt, då jag är spontan och behöver snabb input.

Ser fram emot kommande möten – jag signade upp för Private Business Coach abonnemanget på 3 månader, känns skönt att få spegling under en längre tid.

Tack Malin för din igenkännande mjuka och tydliga ledning.

MARIA STADELL

Vägledare & inspiratör

Malin inspirerar mig massor inom princip allt med företagande.

Hon inspirerar mig till att våga tro på att det faktiskt går att gå sin egen väg och följa sin passion och det som VERKLIGEN känns rätt, inte den vägen som det förväntas att man tar.

Alexandra Khalifa

VD, Tenderlyns kost & hälsa

Helt fantastisk!

Malin har en förmåga att lyssna och ställa helt rätt frågor för att komma fram till de bästa sättet mitt företag kunde utvecklas och synas bättre i sociala medier.

Jag är så tacksam för all hjälp jag fick!

Johanna Sundström

Konstnär

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!