fbpx
afternoon-tea-grand-hotell
De här….är fantastiska stjärnor!

Ni vet när det kommer till dig…

Den där känslan av att saker faller på plats. Den är lite magisk och lite så där att man nästan inte vill andas…för den håller på att landa….det hände mig idag.

VINGAR

Jag startade morgonen med ett spännande samtal med härliga Therese Uhr som jag har bjudit in att medverka i en Zoom i The Brand & Business Lounge i Maj. Kanske var det också då tankarna på vad jag skapar och ska skapa fick lite vingar…ibland när man pratar med rätt person så bildas det “ringar på vattnet” och vips så faller saker lite på plats.

FB-GRUPP I USA

Idag lyssnade jag och läste jag om membership sites i USA. Det var en diskussion i en amerikansk FB-grupp där jag är medlem där de pratade om vad som var svårt/bra med membership sites. De pratade om den “ultimata membershipen” och jag tror nog inte att det finns bara en, utan man kan behöva några olika som nischar in sig på olika områden.

Men de som de sa var….och någon skrev att de hade en önskan om att skapa
“A community that is as valuable as the content”….. och ooooo då kände jag att precis så är det med The Brand & Business Lounge.

VÄRDEFULLT

Det är ingen stress på att det ska vara billigt eller få massor av medlemmar utan min tanke är långsiktig och bygger på relationer och att bygga ett starkt personligt varumärke online…ett som kommer från hjärtat…vilket kräver lite tålamod och känsla.

Det finns mycket värde och kunskap i de workbooks och kurser som läggs till varje månad…men det VERKLIGA guldet är värmen, gemenskapen i gruppen! Oavsett om vi träffas online eller IRL eller om vi diskuterar i gruppen…så finns det en enorm känsla i den. Det är jag mest stolt över.

MAJ ÄR SNART HÄR

Då har jag bjudit in Therese Uhr till att medverka i en Zoom (månadens första) kring ämnet “sälj med hjärtat” och det ska bli så intressant och är en liten “sneak peek” på vad jag börjar “nosa på”….

TANKAR KRING UTVECKLING

All den här solen och mina tankar kring vad jag vill skapa har landat lite och nu närmar jag mig mer vad jag ska göra för att ta nästa steg med utvecklingen av The Brand & Business Lounge. Jag lovar att berätta mer så snart allt har landat mjukt och på rätt plats!

Vill du läsa mer om vad The Brand & Business Lounge innebär just nu, så titta in och läs mer här (eller prata med någon av de fina medlemmarna som verkligen kan säga vad de värdesätter mest).

the-brand-and-business-lounge
Grand Hotell afternoon tea
Steam Hotell i mitt badkar….
Falkenberg-the-brand-and-business-lounge
Magiska stranden
Falkenberg-the-brand-and-business-lounge
Havet…
Falkenberg-the-brand-and-business-lounge
Vårt event till Falkenberg Strandbaden