fbpx

Konferens på Villa Fridhem

 

Torsdag till fredag var jag på en helt ljuvlig konferens med Ulrika Hederberg (min business buddy) på vackra Villa Fridhem som ligger i Kolmården. Ett stort vackert slott/herrgård med härlig “home feeling” med en otroligt varm personal och magisk utsikt över parken och vattnet.

 

Som egenföretagare är det viktigt att ibland investera i sig själv, i att utvecklas och att inte stagnera. Jag behövde även titta på att hitta en balans och automatisera några delar till av mitt företagande.

Så vi tog med oss hundra planners…(ja nästan…) och såg över allt från tidsåtgång på projekt, kalendrar och utveckling av tjänster 2018. Det är så effektivt att även om vi bägge har företag där vi vet vart vi ska kan få bolla med någon som har förståelse och kunskap som kan komplettera våra idéer. Jag kände direkt att jag fick inputs som gjorde att jag kunde tänka ur ett annat perspektiv.

Vi åt god mat, promenderade i det vackra vinterlandskapet och njöt framför brasan. Framförallt planerade vi vårt 2018 och jag jobbar med 90-dagars planering (plan it like a cake som jag själv kallar det för). Så nu är mina nästa 3 månader eller Q1 väldigt klart och fokuserat för mig. Känns så skönt!

Här kommer en liten bildbomb från konferensen.

 

slott

villa-fridhem

jobb-konferens

konferens-frukost

villa-fridhem-konferens

villa-fridhem-konferens

villa-fridhem-konferens

villa-fridhem-konferens

villa-fridhem-konferens

villa-fridhem-konferens

 

SAVE THE DATE

Blir du sugen på att följa med oss på en slottsupplevelse så boka av 24-25 maj! Snart kommer du att få veta mer om något kul där du har möjlighet att hänga med oss!

Missa inte att signa upp dig här för att få mer information när vi släpper mer om vilket slott & paket vi kommer att erbjuda er!

 

Jag är Brand & Business Designer och hjälper företag och entreprenörer att bygga starka varumärken online. Det gör jag genom att du kan boka mig som din egen privata business coach, jag kan hjälpa dig att glittra online genom att se över eller göra om din branding för webb/sociala medier eller ta med dig på en helt fantastisk entreprenörsresa till Frankrike (och mycket mycket mer).

 

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!

%d bloggare gillar detta: