fbpx

 

Månadens stjärna i The Brand & Business Lounge

 

Månadens stjärna juli  – Sanna Lohm, Black Pearl Of Sweden

 

I min membership site – The Brand & Business Lounge lyfter jag varje månad en stjärna som glittrar lite extra.

Månadens stjärna i min membership site för juli är Sanna Lohm, digital nomad & entreprenör. Att leva ett digital nomadliv som hon gör är galet inspirerande!

 

Månadens stjärna juli

 

Jag heter Sanna, är digital båtnomad, vilket innebär att jag bor på vår segelbåt, Black Pearl of Sweden med min man och vår hund.Jag har egentligen halkat in på ett banaskal i som egen liten företagare. Är grunden sjuksköterska och tidigare arbetat med barn och ungdomar inom b.la psykiatri, skola och inom akutvård. Stor del av mitt liv bestod även tidigare av träning då jag även arbetade som pt och gruppträningsinstruktör något som tyvärr fick mig att inte lyssna ordentligt på min kropp vilket resulterade i en höft – en nack – och en ländryggsoperation….och det var här jag ”halkade in i företagandet”.

 

Nackoperation


Efter nackoperationen hade jag svårt med motoriken i högerhanden och jag börjad arbeta med pärlor vilket resulterade att jag fick beställningar och 2014 startade jag enskild firma och öppnade webshop. Dessa operationer ledde mig även till yogan som blev en viktig och stor del i mitt mående och min smärta.  Men det var då, det var vägen hit.

 

Drömmen om att bo på vår segelbåt

Min man och jag drömde om att bo på vår segelbåt och segla runt i världen, planen sattes att vi skulle dra iväg 2018…..det blev inte så omständigheter med mitt arbete som sjuksköterska (som jag fortfarande hade kvar) och ännu en ryggoperation förändrade plötsligt läget och vi bestämde oss att sälja allt och segla iväg så snart i såg att sista operation gott bra. Jag opererades i maj 2016, vi flyttade ombord på båten i september och i november lämnade vi Sverige.

Idag gör och säljer jag personliga, unika smycken dels via webshoppen som ska göras om till hösten, men även via facebook, instagram och framför allt via mail då kunder skriver och önskar något speciellt till sig själv eller en vän och med deras önskemål tar jag fram en design. Alla smycken gör jag själv och det finns alltid en lapp med smyckets betydelse. Med mina malas följer även ha en affirmationstext. Detta är en del.

 

Medicinsk barn & ungdomsyoga

 

Sedan 2 år tillbaka utbildar jag även vårdpersonal, skolpersonal, föräldrar och andra som arbetar med barn i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga, där vi med forskning som bakgrund lär ut enkla verktyg som kan göra stor skillnad för barn och ungdomar som idag växer upp i ett väldigt stressfyllt klimat. Denna utbildning tog jag och min vän över för 2 år sedan från MediYoga.

Tyvärr gick min vän hastigt bort i början av året och jag var länge osäker på hur jag skulle göra men har nu bestämt att satsa då förfrågningar fortsätter att komma så i höst har jag 2 utbildningstillfällen planerade i Malmö och Göteborg. När jag flyger till Sverige för detta så passar jag ofta på att hålla event på andra platser när jag ändå är där så det verkligen lönar sig att flyga till Sverige så i september har jag 3 helger uppbokade en yogaweekend, en utbildning och en återträff med de som gått utbildningen tidigare.

 

Certifierad livsstilscoach

 

Sedan har jag den sista delen om är coaching. Jag blev certifierad livsstilscoach i april och planen var att göra detta digitalt, inspirera andra att komma närmare sina drömmar, hitta sina drömma och leva dem. Här fick jag även förfrågan om att speciellt coacha föräldrar eftersom de ofta kan uppleva att de inte får tid när de är oroliga för sina barn, har barn med diagnoser eller handikapp och med min erfarenhet skulle jag kunna fortsätta att stötta familjer här….sagt och gjort så blev jag även föräldracoach.

Jag vill göra båda dessa saker men här behöver jag lägga mycket mer fokus att nå ut. Mycket i mitt företagande stannade av och har gått på halvfart efter att min bästa vän och kollega gick bort.

 

Det var först när jag hittade Malins grupp här som jag äntligen kände kraft att resa mig upp och faktiskt börja planera och ta tag i vad jag vill och behöver göra för att ta mig framåt. Mitt hjärta brinner framför allt för att inspirera andra på alla möjliga sätt och det är väl det som är den röda tråden genom mitt lite spretiga företag.

 

www.blackpearlofsweden.se

 

Ett stort tack till fina Sanna som vill dela sin story med mina följare och för att du inspirerar med din livs- och företagsresa! 

Vill du också gå med i min membership site när vi öppnar dörrarna? Signa upp dig här för att få ett grymt erbjudande! Eller kontakta mig för att få ett kostnadsfritt Clarity Call (begränsat antal tider) för att starta igång hösten med mig.

 

Anmäl ditt intresse för hösten här

 

the brand & business lounge