fbpx

Om du inte vet vem du är eller vart du ska – så tar det längre tid att nå dit du drömmer om att gå.

Jag hjälper många av mina klienter att hitta sitt WHY och att rita upp sin egen road map. Det gör det lättare för dem att veta vart de är på väg och hur de ska nå dit. Det är alltid enklare att följa en karta. 

Låt mig hjälpa dig utforska ditt WHY. 

” Create a brand that changes your world”  

–  Amber Lilyström

hello

MALIN HAMMAR – BLOMWALL

Jag är Brand Expert & Clarity Coach och hjälper företag och entreprenörer att bygga starka varumärken online…men vad är min story? 

Om någon skulle ha frågat mig varför….jag gör det jag gör idag, så skulle jag tidigare ha sagt – för att jag vågade hoppa och insåg hur spännande det var att driva eget företag. Nu har jag en helt annat svar – för att jag inte skulle kunna andas….

Vi backar tillbaka…

Vad är min story…vart kommer jag ifrån och vem är jag? 

Älskade tidigt känslan av “att vara på väg” kanske för att jag är rotlös och inte känner att “hemma är en plats” utan ett tillstånd tillsammans med de jag älskar.

Språkresa på Jersey i Engelska kanalen…sand, stränder, surfing och en äventyrslust som väckts. Flyttade till London som 17 åring och jobbade och studerade. Älskade friheten. Spenderade mycket tid i vårt hus i Spanien.

Reste jorden runt USA (High Way one)  – Nya Zeeland – Söderhavet (Cook Islands & Aututaki där vi gifte oss) – Australien (Sydney & Cape Tribulation) och slutligen Borneo. Jag har aldrig slutat att resa…

Jobbade med TV på TV4 Västerås, Västmanlandslänstidning, Wegelius TV, marknadsavdelningar och fastighetsbranschen. Satt i flera styrelser och var med i intressanta projekt.

I Asien fick jag en känsla av att livet är mer än det vanliga ekorrhjulet. Så mycket mer…det var livet. Det andra åren hade bara varit transportsträcka….

Att känna tomhet

När jag kom hem till mitt fantastiska jobb, nybyggda hus och alla rutiner så kände jag mig tom….jag insåg att jag var mycket lyckligare i Asien…med mindre saker men med ett liv som var fyllt av äventyr, utveckling och balans.

Jag har reflekterat över det och rebellen i mig VILL INTE passa in i en mall…den tycker att det är galet tråkigt och att livet är till för att levas med maximal effekt.
Därför hoppade jag av det snurrande hjulet och det är det bästa jag har gjort. Det har gett mig så mycket nya upplevelser, fokus och framtidsfeeling.

Att våga 

Att starta företag var något jag trodde var för andra och som kom från en släkt med entreprenörer. Trots fina diplom från div utbildningar trodde jag inte att jag skulle kunna välja den vägen….nu vet jag bättre….ALLA kan starta företag, du måste bara våga satsa, göra din reasearch, umgås med andra entreprenörer, läsa/lyssna på poddar och TED-talks och inte ge upp!

Lova att du INTE ger upp dina drömmar, att du ALDRIG slutar hoppa!

Jag kommer alltid att fortsätta att vara på väg ….alltid!

malin 

” Thank you for helping me to find myself again – it was magic”  

–  Amber Johnson

INSTA LOVE