fbpx

WHY

AND WHY IT´S SO IMPORTANT

about me

my why

MALIN HAMMAR-BLOMWALL

 

Om någon skulle ha frågat mig varför….jag gör det jag gör idag, så skulle jag tidigare ha sagt – för att jag vågade hoppa och insåg hur spännande det var att driva eget företag. Nu har jag en helt annat svar – för att jag inte skulle kunna andas….

Vi backar tillbaka…

Vad är min story…vart kommer jag ifrån och vem är jag? 

Min pappa köpte en enkel flygbiljett till USA när jag var bebis och  jag aldrig har sett honom sedan dess. 

Älskade tidigt känslan av “att vara på väg” kanske för att jag är rotlös och inte känner att “hemma är en plats” utan ett tillstånd tillsammans med de jag älskar.

Språkresa på Jersey i Engelska kanalen…sand, stränder, surfing och en äventyrslust som väckts. Flyttade till London som 17 åring och jobbade och studerade. Älskade friheten. Spenderade mycket tid i vårt hus i Spanien.

Reste jorden runt USA (High Way one)  – Nya Zeeland – Söderhavet (Cook Islands & Aututaki där vi gifte oss) – Australien (Sydney & Cape Tribulation) och slutligen Borneo. Jag har aldrig slutat att resa…

Jobbade med TV på TV4 Västerås, Västmanlandslänstidning, Wegelius TV, marknadsavdelningar och fastighetsbranschen. Satt i flera styrelser och var med i intressanta projekt. 

Några år i Asien som Expat/digital nomad och en känsla av att livet är mer än det vanliga ekorrhjulet. Så mycket mer…det var livet. Det andra åren hade bara varit transportsträcka….

När jag kom hem till mitt fantastiska jobb, nybyggda hus och alla rutiner så kände jag mig tom….jag insåg att jag var mycket lyckligare i Asien…med mindre saker men med ett liv som var fyllt av äventyr, utveckling och balans. 

Jag har reflekterat över det och rebellen i mig VILL INTE passa in i en mall…den tycker att det är galet tråkigt och att livet är till för att levas med maximal effekt. 
Därför hoppade jag av det snurrande hjulet och det är det bästa jag har gjort. Det har gett mig så mycket nya upplevelser, fokus och framtidsfeeling.

Att starta företag var något jag trodde var för andra och som kom från en släkt med entreprenörer. Trots fina diplom från div utbildningar trodde jag inte att jag skulle kunna välja den vägen….nu vet jag bättre….ALLA kan starta företag, du måste bara våga satsa, göra din reasearch, umgås med andra entreprenörer, läsa/lyssna på poddar och TED-talks och inte ge upp! 

Att jag sedan fick veta att min pappa har startat ett flertal företag……gjorde att jag nog log lite för mig själv och kände att oavsett så har jag den där entreprenörsfeelingen i mig……även om jag alltid hade fått höra att det bästa är att skaffa ett riktigt jobb. 

Lova att du INTE ger upp dina drömmar, att du ALDRIG slutar hoppa! 

Jag kommer alltid att fortsätta att vara på väg ….alltid!

 

 

to love what u do

Jag har alltid jobbat med marknadsföring på något sätt. Allt från inom TV, press, reklam till fastighetsbranschen.

 Stora event med Kenza, Eric Saade och Isabella Löwengrip mfl och Modeweekend & Tjejkväll för att nämna några projekt.

Jag har jobbat internationellt och kommer utöka den verksamheten mer framöver.

Nu jobbar jag dels från Stockholm men även från Franska Rivieran. Att leva platsoberoende är för mig mycket viktigt och ger mig en frihet som jag annars inte skulle kunna ha.

 

Jag har lansrat ett business nätverk tillsammans med Yasmin Casaca för företagare, ledare och digitala nomader där vi nätverkar både online & offline. Vi har själva saknat den här möjligheten och tror att den ligger i tiden då allt fler vågar starta eget och följa sina drömmar. Det känns att det det är en stor förflyttning på gång. Många tar chansen att leva livet mer på riktigt och att inte vänta. 

TO WANDER AMONGST

THE STARS

I'M HAPPIEST WHEN

I GET TO EXPLORE

I LOVE TO FEEL THE SAND

BETWEEN MY TOES

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!