fbpx

Höst och mycket spännande saker som händer i företaget. Jag har skalat av, smalnat av och nischat mig.

Det är en lång resa och jag startade som Lifestyle Coach där jag coachade expats och digitala nomader till att våga hoppa. Även det motsatta då de skulle acklimatisera sig för att lämna äventyret och vänja sig vid det “normala” ekorrhjulet (vilket jag själv har erfarenhet av hur svårt det kan vara). 

Min “titel” har förändrat sig i takt med att mina tjänster och vad jag behövs till. Min senaste “titel” (är inte en fan av titlar men de beskriver ändå vad vi erbjuder) är Brand & Business Designer. Nu har jag skalat bort ytterligare till Brand Designer. 

För mig är det viktigaste inte vad jag kallar mig utan vad jag kan ge till andra genom att vara mig själv och genom erbjuda mina tjänster. 

Har du funderat på din titel? 

Något som är bra är att fråga andra om vad de tycker är “du”…
Jag gjorde en liten undersökning och fick som svar att de flesta förknippar mig med på branding/personligt varumärke och sociala medier. 

Så just nu vilar jag i “titeln” Brand Designer och suger lite på karamellen. 


Men jag skulle berätta om ett nytt projekt som jag har på G med några fantastiskt fina power kvinnor! 

Carolina Henning – Private Shopper Stockholm & Janine Laag Lumeah Photography. 

Det är än så länge väldigt spännande och på planeringsstadiet men vi har haft några soliga möten på både Haymarket och Mood Gallerian. Jag kan avslöja att den gemensamma nämnaren handlar om Personal Branding och det är så coolt att vi alla tre gör just detta och ser synergieffekter av vad vi skulle kunna göra tillsammans! 

Vi hade ett grymt coolt photoshoot vid vackra Stadshuset av fotograf Sandra Jolly Photography och jag är så sugen att visa er bilderna men det får jag vänta lite med….

Jag är så taggad och glad över att vi har haft så bra möten och längtar verkligen efter nästa. Älskar energin och att vi kompletterar varandra inom ämnet. 

Så nu ska vi planera vidare på projektet och ha lite fler soliga möten : )  

Önskar dig en fin vecka!