fbpx
Ombonat
Finaste teamet på Ombonat Ewa och Prince!

Möte på Ombonat

Jag älskar verkligen den härliga energi man får av att träffa entreprenörer som brinner för det de gör och Ewa på Ombonat i Sigtuna är precis “my cup of tea”. Hon är sprudlande, varm och härlig och har verkligen en fingertoppskänsla för mode och inredning. I love it!

Ombonat teknik
Jag älskar att jobba “hands on” med mina klienter

Behind the scenes

Jag tänkte att det vore kul att visa upp lite “behind the scenes” från en 1:1 Brand Coaching. Normalt träffar jag oftast mina klienter online under en längre tid (coaching abonnemang) men ibland kan jag även ha tid för bokade sessioner på plats för att “hands on” kunna visa verktyg och system.

Idag fick jag dessutom supergott kaffe och gosa med Prince som är Ombonats egen “office dog” (July min lilla vovve skulle älskat honom….).

Brand Session

Under en timmes Brand Session så är det lätt att man “vill” så mycket och gå igenom flera olika system + hinna med mallar mm men för att det ska bli kvalitet så är det smartast att fokusera på en sak i taget (även om man ibland blir ivrig och vill visa precis allt på en gång).

Jag brukar först lyssna in vad som är den största utmaningen just nu i företaget tex: sociala medier eller strategi eller teknik och sen utgår vi från att välja en sak eller ett system att stärka upp.

Ombonat inredning
En härlig mix av inredning och kläder

Vad pratade vi om jag och Ewa?

Det stannar mellan oss ; ) du vet väl om att jag har tystnadsplikt så dina företagshemlisar stannar hos mig. Det kan kännas tryggt att veta.

Men det jag kan berätta är att en Brand Session är en timme då vi utgår från just precis där du är idag tex sätter en strategi för sociala medier, jag visar dig hur du kan spara tid genom att schemalägga i ett verktyg online eller så gör jag grafiska mallar till dig så att du själv kan posta i dina sociala kanaler och få allt att se snyggt ut.

Ombonat Lexington
Ljuvliga handdukar på Ombonat

Jag vill att du ska ha kontroll

Jag har två typer av kunder. De som vill lära sig (bli coachade och lär sig själva) och de som vill få det gjort till dem mina “Done for you services” dvs att jag gör mallar, webb, sociala medier och att du kan luta dig tillbaka och göra det du är bäst på).

Oavsett vad du väljer så är det viktigt för mig att du får kontroll på ditt företag och marknadsföring. Jag vill att du ska växa, inspireras och utvecklas som företagare.

Ombonat höstfärger
Höstiga färger

Brand coaching

Så hur går det till då när man vill ta hjälp av mig “hands on” som Ewa har bokat? Jo det startar med att du hör av dig till mig via mail info@malinhammarblomwall.com eller att du bokar en tid i min digitala kalender här ↓

https://malinhammarblomwall.as.me/schedule.php

Om du känner direkt att du är lite osäker på hur jag skulle kunna hjälpa dig så kan du be om ett “quote” (digital offert) för då kan jag ge dig lite förslag på vad jag skulle kunna göra för dig utifrån det jag ser att du skulle kunna ha för behov.

Malin Hammar-Blomwall
Jag älskar att hjälpa kreativa entreprenörer att bygga starka varumärken online