fbpx

Under ett helt år ska jag hjälpa en av mina härliga kunder med att digitalisera företaget då det påverkats av att inte kunna hålla kurser och utbildningar live.


Jag har varit med och stöttat vid ansökan samt tagit fram offert för att söka det företagsstöd som finns att tillgå för att digitalisera sitt bolag under Coronakrisen.

Det ska bli en spännande resa att jobba tillsammans med bl a målgruppsanpassning, sätta upp en digital plattform + webb och jobba med affärsutveckling under ett helt år. Kunden är ett kreativt bolag som behöver digitalisera sig för att möta de omständigheter som råder för att bygga upp företaget online. Det passar mig perfekt.

En bra sida att ha koll på

Är du företagare och har funderat på vad som gäller för att få stöd pga rådande omständigheter så finns det en bra sida, där du kan läsa vad som gäller för omställningscheckar och företagsstöd under Coronakrisen i just din region.

Vad gäller och vilka företag kan du anlita?

Exempel på kostnader som kan vara möjliga att söka stöd för i din region:

  • Konsultkostnader för att styra om/anpassa befintlig verksamhet
  • Konsultkostnader för digitalisering, ny webblösning
  • Kompetens-/utbildningsinsatser för att bredda verksamheten

Vissa regioner ger stöd upp till 150 000 kr. Det varierar hur mycket du som företagare måste lägga själv för att ha rätt till stöd.

För att veta mer om vad som gäller för just dig, välj region på omställningscheck.se

Du hittar mitt företag på omställningscheck under tex: taggarna

  • Personligt varumärke
  • Affärsutveckling
  • Branding
  • Webb/Wordpress
  • Sociala medier
  • Digital plattform (medlems och kursportal)
Dessutom vill jag tipsa om bästa kombon!

Att ansöka om mig + min duktiga brand photographer Janine Laag (Aussie girl men pratar svenska) som kan ta de där drömmiga bilderna på dig som gör att den webb/medlemsplattform vi sätter upp attraherar dina drömkunder. Visst låter det som en bra plan!

Exempel på stöd för mina kunder som jag kan hjälpa till att ansöka för (boka ett samtal med mig så ser vi om du kan söka stöd med min hjälp).

Några exempel på stöd du kan söka i olika regioner: (jag kan hjälpa dig digitalt oavsett vart i landet du befinner dig). 

VÄSTMANLAND
Konsultcheckar

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har därför en naturlig koppling till regionen. 

Behöver du hjälp att dra igång eller expandera din verksamhet? Konsultstödet ger små företag möjlighet att köpa in kompetens som saknas i företaget. Du kan ansöka om stöd för kostnader på upp till 300 000 kronor och få stöd med 50 %, maximalt stödbelopp är 150 000 kr. Ditt företag har möjlighet att få bidrag med högst 50 procent av kostnaderna, lägsta kostnad är 60 000 kr och kan ge ett bidrag på 30 000 kr och högsta kostnad 300 000 kr vilket kan ge maximalt 150 000 kr i stöd.

VÄRMLAND – Omställningscheck

Jag och min familj har i 15 år bott i Värmland (Hammarö/Karlstad) så har jag många av mina kunder och hjärtat lite kvar där. Omställningscheckarna riktar sig till företag med upp till 49 anställda och varje enskilt företag kan ansöka om maximalt 150 000 kronor.
Region Värmland står för 80 % av kostnaden och fördelar totalt 15 miljoner kronor i satsningen (källa Region Värmland).


HAR DITT FÖRETAG PÅVERKATS?

Har ditt företag påverkats av Coronaviruset och du känner att du skulle behöva stöd och hjälp att digitalisera ditt företag online?

UPPLÄGG

Då jag är fullbokad med projekt/uppdrag under sommaren så kan jag hjälpa till vid ansökan/offert men projektet behöver startas upp i höst.

Låter det intressant? Då kan du kontakta mig och boka in ett kostnadsfritt samtal genom att klicka på bilden så ser vi på dina möjligheter att få omställningsstöd.

omställningscheck