fbpx

Lämnar ett glittrande år & siktar på ett passionerat 2018

 

2017 var året där bitarna föll på plats och allt gick fortare än vad jag kanske själv hade tänkt. Ett år fyllt med fantastiska kunder, resor och utmaningar och som jag är så tacksam för att få ha upplevt. 2018 blir året då jag kommer att skala av och låta min passion leda mig vidare.
Mitt företags ord för 2017 var GLOW och för 2018 PASSION. 

 

passion-2018

JANUARI

Det är så lätt att glömma bort hur året egentligen startade…Januari startade igång ett drömmigt år där mitt företag verkligen utvecklades och glittrade. Jag hade redan innan nyår bestämt mig för att det var året då jag skulle jobba mer med det som gav mig energi och säga nej till det som tog min energi. För mig handlade det om att skapa tydliga värderingar och tom tacka nej till vissa uppdrag oavsett om det var bra pengar inblandade. Genom att våga välja bort så attraherade jag rätt kunder, rätt uppdrag och kunde känna den här härliga lugna känslan i magen; att jag följde mitt hjärta. Det har inte alltid varit enkelt men det har varit så värt det.

VÅGA

– Våga följa magkänslan
– Våga välja bort
– Välja energi
– Leda företaget med hjärtat

TOPPHÄLSA
Fick ett härligt samarbete med Topphälsa Magazine och Competencer och blev en av deras online coacher.

DIGITAL NOMAD KURS
Jag släppte en av mina populära kurser “Våga hoppa, 3 vägar till ett digital nomadliv” och coachade andra att våga följa sina drömmar och testa vingarna utomlands.

PLANERING
Jag startade mitt år genom att få ett tips från min amerikanska mentor om “Theme Days” och la möten på tisdagar i Stockholm och Fredagar som en “Friday Feeling” dag där jag enbart gjorde saker som gav mig energi.

 

passion-2018-beyond-the-limits

START AV ETT SAMARBETE

Jag träffade underbara Yasmin Casaca i Sigtuna och helt spontant så började vi skissa på ett gemensamt samarbete kring Yasmins projekt “Beyond The Limits” ett helt nytt business nätverk.

 

passion-2018-beyond-the-limits

MASTERMIND

Jag gick med i tre olika masterminds under 2017 och Frukostklubben i Sigtuna samt Sigtuna Företagarförening. Januari blev starten för ett år där jag nätverkade väldigt mycket och det har varit väldigt bra för mitt företag.

 

passion-2018-digitalsnack

DIGITALSNACK

Jag blev intervjuad i podden Digitalsnack där jag fick berätta om hur det är att leva som digital nomad och ge mina bästa tips kring sociala medier. Superkul!

 

passion-2018-sigtuna-stadshotell

MÅNADSKUNDER

Sigtuna Stadshotell fortsatte jag att jobba med och det har varit en så spännande och fantastisk resa. Ett otroligt fint varumärke att få jobba tillsammans med och bra teamwork. Christina Grossis varumärke har också varit så kul att få vara med som en del av teamet och utveckla. Från att gå in på en mer “allround” roll så renodlade vi det till att jag skulle enbart ta hand om branding och bilder för webb, sociala medier och göra det jag gör bäst. Christinas team växte och det var så kul att få fokusera på det jag vill göra.

 

passion-2018-christina-grossi


FEBRUARI

 

passion-2018-bali

BALI

Förutom mycket kunder så drog vi till vackra Bali och gjorde touch down på tre platser. Vi startade med en privat pool villa i Seminyak och njöt av Potatoehead beach club där solnedgången var magisk och likaså var deras coctails. Vi åt galet goda smoothie bowls på Organic café och drog sedan vidare till Gili Air där vi bodde i vacker bungalow med magisk utsikt. Sista stoppet var i Ubud, en favoritplats där spa och vandringar i djungeln mixades med infinity pool och att jobba från en hydda. Bali hade förändrats mycket sen sist jag var där men det kändes fortfarande som ett riktigt bra digital nomad ställe där jag gärna tillbringar mer tid. Co-working spaces i mängder och möjlighet till entreprenörsinspiration från hela världen.

passion-2018-bali

WORKATION FRANCE


Blev fullbokad för mars och jag bestämde mig för att lansera ännu en resa i april.

passion-2018-gili

MARS


passion-2018-haymarket

NÄTVERKANDE

Mars var en månad då jag nätverkade mycket och träffade intressanta entreprenörer och företag. Jag började sitta en dag i veckan på Haymarket för att nätverka, ta vissa möten.

passion-2018-nätverk

EGET FÖRETAG GRUPPEN

Brunch på Haymarket för Yasmins grupp “Eget företag”.

passion-2018-viktoria


WORKATION MARS

Åkte till Frankrike på första entreprenörsresan för året med Workation France till Saint Paul De Vence. Vi hade en fantastisk vecka med Brand Your Business kurs, utflykt till Cannes, fotoövning mm. Vädret var fantastiskt och det kändes så kul att verkligen starta våren med sol och värme.

 

passion-2018-workation

APRIL

 

passion-2018-workation-april

WORKATION APRIL 

Entreprenörsresa nr två i slutet av april var så kul! Att få möjligheten att lära känna fantastiska entreprenörer och också att alla fick köra en miniföreläsning om sitt företag.

MAJ

passion-2018-business-buddy

BUSINESS BUDDY Jag fick en fantastisk Business buddy i år! Jag vet inte exakt vilken månad vi startade men Ulrika Hederberg och jag har bägge en förkärlek till slott, herrgårdar och att jobba i kreativa miljöer. Vi har hunnit testa ca 4-5 olika vackra platser det här året och jobba tillsammans intensivt under en dag. Tacksam för att du kom in i mitt företagsliv med pepp, inspiration och driv. Alla behöver en business buddy!

JULI

 

passion-2018-paris

FRANKRIKE

Sommaren tillbringade jag i Frankrike i vårt hus i Saint Paul De Vence. Det var en hel del jobb från terassen (bra med online coaching) men också häng med vänner i Cannes och Antibes och roadtrip till Monaco och Italien mm.

AUGUSTI

passion-2018-lavendo

LAVENDO CONSULTING

Efter sommaren fick jag ännu en drömkund på månadsbasis; Lavendo Consulting som är en redovisningsbyrå i Stockholm. Jag tog fram deras branding och började sköta deras sociala medier varje vecka. Otroligt kul team att jobba tillsammans med! Ser så fram emot att fortsätta resan tillsammans!

DOROTEA BESÖK

Jag fick besök av min digitala kollega och digital planner Dorotea Pettersson efter sommaren. Vi åt gott och besökte Wenngarnsslott och planerade våra företag mm. Superkul!

SEPTEMBER

passion-2018-smolk

WORKATION FRANCE

Workation France special edition med fotograf Linda Brolin och Ulrika SMOLK smycken. Otroligt häftigt projekt där vi tillsammans med Linus Höjdegård som gjorde Smolks nya webb jobbade tillsammans med kund i Frankrike. Vi tog nya foton för webb, sociala medier och shop och skapade strategi och tankar för lansering av nya kampanjer 2018.

OKTOBER

Jobbmånad deluxe! Här fick jag mycket gjort både för kunder och mitt företag.

passion-2018-work

passion-2018-hanna

NOVEMBER

November var en rätt lugn månad men bra eftersom jag då kunde fokusera på mina befintliga kunder och avsluta projekt. Jag lade också mycket tid på Beyond The Limits nätverket. Mycket online diskussioner med grymma Hanna Horner från Canada som ger mig så bra inspo för vad som trendar i USA/Canada.

DECEMBER

Wow, vilken månad för företaget! Jag fick så många nya förfrågningar och beställningar på branding och business coaching och det var verkligen superkul att få en så härlig start för januari.

passion-2018-steam-hotell

STEAM HOTEL

En av mina fantastiska kunder ville planera sitt 2018 på härliga Steam Hotell och det var en riktig höjdpunkt för året. Att mixa spa, god mat och många skratt med grym planering, drömmar och visioner för 2018 var så otroligt kul! Ett av mina mål för 2018 är just att jag vill fokusera på ett antal större kunder och verkligen kunna ge dem en helhetsupplevelse. Att det ska ge mer av att vara en trogen kund till mig. Då får man allt från mer tid, möjlighet att göra unika coaching upplevelser i andra miljöer eller utomlands och att även få ett bättre pris för att man är en lojal kund.

HÖJNING AV PRISER

Från den 1 januari höjde jag mina priser (vilket jag gör varje år). Jag hade också en December Edition på en tjänst med 4 timmar business coaching som blev populär att boka innan årsskiftet.

passion-2018-dream-clients

DREAM CLIENT EVENT

December innehöll såklart en hel del mys och ett event jag hade var mitt “Dream Client Event” där jag bjöd in mina drömmiga kunder hem till mig på adventsfika och häng i min vinkällare.

 

 

 

passion-2018-buid-your-dream-2018


BUILD YOUR DREAM – NY FB GRUPP

I december lanserade jag en ny Facebook Grupp för entreprenörer som vill följa sina drömmar 2018. Efter bara en månad över 500 deltagare. Ger mig massor av energi och glädje. Har rensat bort mycket som inte ger mig det. Känns rätt i magen.

AMBASSADÖR FÖR VISIO BUSINESS

Jag blev uttagen till ambassadör för Yasmin Casacas företag Visio Business och hennes stora grupp Eget företag med över 8000 medlemmar, superkul!

 

PASSION PLANNER – GOAL PLANNER – BEST YEAR

i min nya satsning 2018 kommer det att ingå en Passion Planner när man bokar Private Business Coaching och därför beställde jag ett helt gäng från USA. Jag fick även min 90XGoal Planner som jag ska använda som ett komplement och Your Best Year 2018 som är fylld av bra material till mina klienter.

 

passion-2018-office-dog

 

Det här var en liten “recap” av mitt år och vad jag har gjort. Jag har träffat fantastiskt mycket fina entreprenörer. Allt har jag inte hunnit med att visa här och det är så många som har betytt otroligt mycket för mig det här året. Ni vet vilka ni är och jag ser fram emot att göra 2018 till ett magiskt år tillsammans!