fbpx

launching my new collections

build your
personal brand

Du är här för att du vill bygga ett unikt varumärke online men du är trött på att “sälja”, trött på strategier som inte hjälper dig framåt…du känner att det måste finnas ett annat sätt….

Jag vill visa dig att det går att hitta ett annat sätt. Ett sätt som gör att du får dina drömklienter att komma till dig – som ett bi till en blomma….

read more 

BRAND STRATEGY SESSION

En “brand strategy session”ger dig en road map till vart du ska starta och vilka verktyg du behöver. 

BRAND CLARITY FORMULÄR

60 min online samtal

Video med tips & råd

pris exkl moms 

BRAND COACHING
6 MÅNADER

Mitt populära månadsabonnemang där vi jobbar tight tillsammans bara du & jag.

Härlig brunch på Haymarket

Välj din favorit planner

Welcome kit

Zoom/ApearIn online

1 mån medlemskap ingår i The brand & business lounge

45 min ONLINE SAMTAL VARANNAN VECKA (12 samtal)

pris exkl moms

THE PRIVATE
BRAND EXPERIENCE

Nu lanserar jag något helt nytt och lyxigt till dig som bara nöjer dig med det allra bästa.

Start up med Afternoon tea på Grand Hotell Stockholm 1:1

Slottsretreat (övernattning/middag)

1 års medlemskap i The Brand & Business Lounge

Välj din FAVORIT planner 

Welcome-kit 

1 samtal/vecka 45 min 

Exklusiv FB grupp för enbart Inner Circle

Brand Book Bundle 

VIP-rabatter & inbjudningar 

pris exkl moms

{

galet tacksam

Fantastiska Malin, utan henne vet jag inte hur jag skulle klara mig.

Hon har gjort så att min verksamhet slagit rekord under 2017 och jag är så galet tacksam.

CHRISTINA GROSSI

Författare – Yogaretreats

 

01.

BRAND STRATEGY SESSION

När du behöver en strategi och en karta över vart du ska starta och vilka verktyg du behöver.

Efter betalning så får du ett formulär där du får beskriva vart du står idag, vart du vill och hur dina kanaler ser ut idag.

När jag gjort en analys av dina kanaler så återkopplar jag om ett datum/tid för vårt strategi samtal (online). Under vårt strategi samtal (online på Zoom eller ApearIn) så går vi igenom mina “hands on advice” till dig för hur du ska nå dina mål. 

Du får efter vårt samtal en inspelning av vårt samtal för att kunna gå tillbaka och lyssna och komma ihåg vad du behöver göra för förändringar och vilka steg du behöver ta för att hålla kursen. 

 

02.

BRAND COACHING 6 MÅN

Mitt populäraste paket i en helt ny edition som kommer att ge dig ännu mer klarhet i ditt varumärke och ditt företag. Under sex månader visar jag dig vägen framåt och ser till att vara din sparring partner! 

NYTT FRÄSCHT UPPLÄGG
Tidigare upplägg var att vi startade utifrån din situation och vart du stod idag. Vi träffades online varannan vecka och hade däremellan kontakt via en privat Facebook grupp. Nu har jag tweakat upplägget till att ge ännu mera effekt och det tror jag börjar med att vi startar från grunden utan att först släcka bränder. 

Välj din planner
Vi startar med en lyxig brunch på Haymarket i Stockholm (för dig som har möjlighet). Där klickar vi hem den planner (jag har några nya planners som du kan välja mellan) du önskar (allt för att du ska få rätt färg, rätt känsla och den direkt skickad till dig). 

Lyxigt welcome-kit 
Du får ett “welcome-kit” i en box och information om allt du behöver veta (för dig som inte kan komma till Stockholm får du ditt kit i onlineform). 

Medlemskap i The Brand & Business Lounge 
1 månads medlemskap (värde 499:- exkl moms) i The Brand & Business Lounge ingår. Vill du fortsätta (som jag hoppas) så får du även gemenskap via vår fantastiska onlinegrupp + ny kunskap varje månad i form av månadens tema + bundles mm. Jag hjälper dig att gå med när vi träffas live eller annars under vårt första samtal online. Vill du inte fortsätta så avslutar du bara ditt abonnemang och fortsätter med coachingen. 

Visst låter det toppen! Jag ser fram emot att få hjälpa dig vidare! 

 

 

03.

THE PRIVATE BRAND EXPERIENCE

Nu lanserar jag något helt nytt och lyxigt till dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Det är för dig som är redo att investera i ett år av framgång för ditt företag. Som inte vill kompromissa och som vill ha mitt stöd varje vecka. 

Helt unikt skräddarsytt program
Jag har länge funderat på ett alldeles unikt program med extra allt! Där du kunde få allt på en gång. Mitt fulla stöd varje vecka i ett helt år, kombinationen av att få privat coaching men ändå tillhöra en exklusiv grupp som alla investerar i sitt företag. 

Afternoon tea
Precis som mig så älskar du vackra miljöer och därför startar vi med en lyxig afternoon tea på vackra Grand Hotell i Stockholm. 

Slottsretreat
En inbjudan till ett slottsretreat (en övernattning, middag + coaching ingår exkl dryck). Det här är ett magiskt sätt att få coaching i en fantastisk miljö med hög kvalitet. 

Lyxigt welcome-kit 
Du får ett “welcome-kit” i en box och information om allt du behöver veta (för dig som inte kan komma till Stockholm får du ditt kit i onlineform). 

Medlemskap i The Brand & Business Lounge
1 års medlemskap (värde 5990:- exkl moms) i The Brand & Business Lounge ingår.
Du får gemenskap via vår fantastiska onlinegrupp + ny kunskap varje månad i form av månadens tema + bundles mm. Jag hjälper dig att gå med när vi träffas live eller annars under vårt första samtal online. 

Ett samtal per vecka i ett år
Det här är för dig som vill ha VIP-treatment och min fulla uppmärksamhet. Ett samtal/vecka och support i privat FB grupp. 

Kontrakt
Vi skriver ett kontrakt på ett år för att vi båda ska känna att vi ingår ett kontinuerligt samarbete och jobbar framåt för att nå dina mål. 

Betalning 
1. Välj mellan att betala hela summan på en gång 97.940:-. 
2. Delbetala 4 ggr x 24.985:-= 99.940:- (delbetalningskostnad 2.000:-) 
3. Per månad 8.328:-/månad i 12 månader = 99.940:- (delbetalningskostnad 2.000:-). 
Alla priser exkl moms & vid delbetalning faktureras det i förskott den 28:e varje månad. Begränsat antal platser. 

“Are you ready to create brand consistency to attract your ideal clients and begin working with people who love what you offer?”

– Hilary Hartling

{

Hon inspirerar mig till att våga tro på att det faktiskt går att gå sin egen väg

och följa sin passion och det som VERKLIGEN känns rätt, inte den vägen som det förväntas att man tar.

Alexandra Khalifa

VD, Tenderlyns kost & hälsa

{

Hon har lyft vårt företag till en helt ny nivå

Malin är en mycket viktig del av vår
resa på Lavendo Consulting AB.

Jessika Kamblad Lavendo Consulting

 

BRAND COACHING 6 mån

BRAND STRATEGY SESSION

THE PRIVATE BRAND EXPERIENCE

8.328:-/mån

YOUR QUESTIONS

Här svara jag på några frågor som jag ofta får kring mina tjänster. Funderar du över något som inte står med här så kontakta mig via formuläret nedan. 

VAD MENAS MED SAMTAL ONLINE?

Alla samtal (om det inte står något annat) sker online via Zoom eller ApearIn som är online program där vi både kan se och höra varandra. Det går även att spela in våra samtal (för brand strategy analys). 

Du klickar bara på en länk jag skickar innan vårt samtal och vips så är vi connectade! Det är det nya sättet att ha möten. 

VARFÖR HAR DU BUSINESS HOURS?

Jag är mån både om din och min tid och vår hållbarhet som företagare. Därför vill jag att vi respekterar hur vi håller tider och hur vi håller kontakten mellan våra samtal. 

Jag läser mail/gruppmeddelande minst en gång/dagen under business hours (mån-tor 9-17). 

VIKTIG INFORMATION

All betalning sker i förskott oavsett tjänst.

Personal brand coaching abonnemanget faktureras i förskott och skall vara betald den 28:e varje månad. Efter påminnelse och utebliven betalning läggs 450 kr på fakturan. 

I The Brand & Business Lounge faktureras du månadsvis from den dag du går med och samma datum nästa månad tills du själv säger upp ditt abonnemang. 

HAR DU YTTERLIGARE FRÅGOR?

Kontakta mig på info@malinhammarblomwall.com

LET US CONNECT

Jag skulle verkligen vilja höra ifrån dig, och om du har några som helst frågor innan du bokar en session, kontakta mig här.