fbpx

THE COACH

ACHRELIUS & PARTNERS

Yvonne Achrelius hade en bild av vad hon önskade när vi började rita på hennes logo. Det blev något helt annat. Min tanke var att kombinera det stilrena med en modern touch för att andas något nytt.

Yvonne åkte även med på #brandboostretreat till Frankrike med Personal Brand Collective där hon fotograferades av vår fotograf Lumeah Brand Photography. Yvonne är även en av mina fina medlemmar i The Brand & Business Lounge min membership site för entreprenörer som vill bygga starka varumärken online.

Steg två är att fortsätta med brandingen och även göra webb och en strategi & grund för sociala medier.

01.

Mini branding

Förslag på färgpalett & logo.

02.

Webb design

Under juni kommer jag fortsätta vår resa online genom att göra webb i WordPress med tema Divi och ett child theme från England som jag jobbar med.

Det är ett upplägg som jag tycker är fantastiskt då det för kunden lätt går att ändra text och bild själv då vårt projekt är färdigt.

{

Fantastiska Malin!

Jag är så otroligt tacksam för att våra vägar möts.
Du är så otroligt snabb på att lyssna in vad jag som klient egentligen vill ha, men kan ha svårt att sätta ord på. Din passion för din profession går det inte att ta miste på. The best is yet to come!


Yvonne Achrelius – VD Achrelius & Partners

Behöver du min hjälp?

Boka ett kostnadsfritt 15 minuters Brand Clarity Call direkt i min kalender, så ser vi hur jag kan hjälpa dig vidare med att bygga ett starkt varumärke online.