fbpx

REDOVISNINGS BYRÅ

LAVENDO CONSULTING AB

Jag är oerhört stolt över att fått förmånen att jobba med Lavendo Consulting sedan start. Att få ha varit med och gjort strategi och grafiskt för sociala medier och material. 

Lavendo Consulting AB drivs av Jessika Kamblad och hon har stora visioner och mål och det älskar jag! 

01.

Branding för Lavendo 

Färgpalett, fonter & mini-mood board

02.

Ny look för sociala medier

Ny look för Lavendo gjordes i maj och mitt förslag var mer “rena bilder” utan text och varannan bild med ett ord som lätt kunde knytas till “Lavendos redan poulära tips”. Ett nytt grid som skulle vara “mer cleant” men ändå behålla deras känsla som vi hade byggt upp med rätt färger och bilder.

Lavendo fick 3 grids att välja på och valde grid nr 2 .

instagram och facebook 

Sociala medier

Så här såg de första bilderna med Lavendos “tips ut” och det var gjorda för att vara enkla och tilltalande både på FB och Instagram. 

ig stories cirklar & poster

Till Lavendo har jag bl a skapat IG cirklar och IG poster för Instagram Stories då det är en viktig kanal för att få bra “reach” på Instagram. 

{

Hon har lyft vårt företag till en helt ny nivå

Tjänsterna är utförda med hög kvalitet och proffsighet. Malin är en mycket viktig del av vår resa på Lavendo Consulting AB.

Hon har lyft vårt företag till en helt ny nivå. Rekommenderar varmt ett samarbete.

Jessika Kamblad- VD Lavendo Consulting AB

Behöver du min hjälp?

Boka ett kostnadsfritt 15 minuters Brand Clarity Call direkt i min kalender, så ser vi hur jag kan hjälpa dig vidare med att bygga ett starkt varumärke online.