fbpx

Att våga skala av för att påbörja något nytt

Jag har skalat av lager för lager under våren. Dels för att jag vill utvecklas men även ta mig till nästa nivå. Att driva företag är lustfyllt spännande och ibland galet jobbigt men alltid alltid värt det.

Vi är alla på olika trappsteg som entreprenörer men det känns som om många med mig vill växla upp och utveckla sitt företag just nu och det är oerhört spännande! Det kan vara att fokusera, nischa sig eller helt enkelt investera i system som jobbar åt dig eller kanske anställa en virtuell assistent. För mig är det en kombination. Att skala av distraktioner, gå ur grupper som inte ger mig något längre (men som varit fantastiska) och dra ner på fb tid och annat som tar för mycket tid.

Nytt system – Kartra 
Jag har tex investerat i ett nytt system som heter Kartra som är lite magiskt för det kan göra livet lite enklare på många sätt som företagare. Jag ser fram emot att visa dig hur man kan använda det för att bygga ett starkt varumärke online.

Ett flow konto
Jag har ett konto som jag kallar för flow. Det är ett konto som är öronmärkt för mig och för min personliga utveckling som företagare. Har du ett konto för utbildning, en grym coach eller ett retreat? Om inte fundera på det för det är superbra!
På min bucketlist står bla ett branding retreat i England eller USA, men vi får se om jag hinner med det i år eller om det står på nästa års agenda. Har du sett att jag dels har en Workation i höst och även ett Brand Retreat? Woop woop jag känner mig supertaggad för det!

Nya bilder till webben
Jag har tagit drömmiga bilder till webben när vi var på Workation France i maj. Superduktiga Viktoria Davidsson följde med som fotograf och vi lekte loss vid havet med vinden…jag har aldrig haft så kul på ett photo shoot! Spontana infall varvades med förutbestämda platser och vi letade efter de perfekta dörrarna i Cannes…och hittade dem tillslut.

Vill du fotagraferas av Viktoria vid havet eller i vackra Saint Paul De Vence? Boka in Workation France 11-14 oktober så kan du med få drömmiga bilder till din webb.

Workation France – Mina entreprenörsresor med eller utan samarbetspartners har blivit något som får mig att bli oerhört lycklig. Att få möta entreprenörer, coacha och inspirera i magisk miljö, det är värt så mycket. 

beyond the limits

  
När det gäller tjänster så har jag hittat de jag älskar att göra och som jag är grym på.

Nätverka – I Beyond The Limits med min fina business partner Yasmin Casaca har vi lyckats bygga upp ett exklusivt och helt fantastiskt nätverk som känns äkta. Jag är så stolt över det!

Det händer så mycket kul under hösten och vi börjar få klart med föreläsare! Woop Woop!
Snart släpper vi vad som händer!

Branding – Att vara kreativ och ta fram det vackra i varje företag. Helt underbart! Jag har haft ett flertal fantastiskt roliga brandinguppdrag under våren och bokar nu för augusti/september. Kvalitet och inte kvantitet när det gäller dessa uppdrag. Jag vill förmedla en känsla kring företaget som är “spot on”.

Business Coaching – Mina VIP klienter. De jag verkligen vill ge all min kunskap och se till att de når längre!

The Brand & Business Lounge – Min membership site där jag jobbar efter teman och skapar en varm community online där det är fokus på brand & business. Här vill jag strössla med erbjudanden och gemenskap. Det ska bli grunden till det jag gör. En community som handlar om kvalitet och där jag verkligen ger av mig själv. 

Läs mer om medlemskapet här

 

 

Vart vill du vara?
När jag startade företag för 3 år sedan så hade jag aldrig trott att jag skulle vara här där jag är idag. Jag kan jobba platsoberoende, ha flera baser, umgås med fantastiska entreprenörer och jag har de finaste kunderna. Jag önskar då att jag hade skrivit ner vart jag trodde att jag var om tre år….för det hade varit så kul att läsa nu. Så därför har jag skrivit min road map där jag utgått från min Passion Planner och ritat upp:

Passion Road Map 
– Vart jag är idag
– Vart jag vill vara om 1, 3 och 5 år
– Vad som är mina hinder/hur jag kan komma över dem
– Vad är min passion och hur kan jag göra mer som jag älskar?
– Vad jag ska göra för att nå dit jag vill vara

Dessutom tittat på mål/delmål och hur de ska firas! 
Vet ni….mitt företag fyllde 3 år 14 maj….och jag hann inte fira…ni ser hann inte…så jag kommer att fira snart och det ordentligt (det kan bli ett helt eget blogginlägg). Men det sorgliga är ändå att jag inte kunde få till att fira…Tre år är värt att fira, varje år som företagare är coolt! Det är lätt att glömma hur många företag som inte klarar sitt första år.

Min tid
Sommaren kommer att bli min tid för att dels hinna göra mer eget material men också att fortsätta att ge mig tid till att vara kreativ och att ta hand om mina fina sommarklienter. Jag ser så fram emot mix av strandhäng och jobb på terassen i Frankrike.

Hur tänker du kring din sommar? Stressar du upp dig eller känner du att du med gott samvete kan lägga dig i hängmattan och njuta?

 

whole30 mat

 

WHOLE30
Något mer jag har gjort är att starta Whole30 processen igen. Att äta ren och oprocessad mat utan socker, kolhydrater och tillsatser. Jag dricker inte kaffe, inte alkohol (men jag har lovat mig själv att när jag vill fira med bubbel eller en iskall Chablis så ska jag njuta av det och göra det). På en vecka har jag gått ner 3,5 kg och känner mig piggare, starkare och lycklig, fortsättning följer!


Let´s do it!

2018 ska verkligen vara året då jag mår toppen både till kropp och själ och tar hand om det viktigaste man har som företagare = helheten.

Har du skalat av eller funderar på det? Berätta gärna i kommentaren.