fbpx

Förra veckan startade jag dagen med en tripp in till Stockholm och en favorit – Gretas på Haymarket. De har en Avocadosmörgås….to die for….

Jag träffade Jessika Kamblad på Lavendo Consulting som jag hjälper med allt möjligt grafiskt till sociala medier. När jag har klienter inom sociala medier så är en viktig del i samarbetet att träffas efter några månader och utvärdera, stämma av och utveckla vårt samarbete. Avstämningen kan ske både online eller live. 

Du kan titta in på @lavendo_consulting_ab
på Instagram och följa deras grymma ekonomitips! 

Tog en latte & en väldigt fransk “pain du chocolat” med Berit Skarberg Wrebo och pratade Frankrike (snart dags) och fick en oväntad present! Hur glad blir man inte! Tack fina! 

Mina Stockholmsdagar är verkligen superhärliga och det bästa kvittot är när någon hör av sig precis när man kommit hem och skriver “du är bäst”….då blir man glad ända in i själen…woop woop. 

Jag ska bli bättre på att dela små sneak peeks på bloggen då det är så lätt att bara köra på och glömma bort att visa “behind the scenes” även här. 

The Brand & Business Lounge

Något som just nu är högaktuellt för mig är min membership site – The Brand & Business Lounge. Jag är så glad över att jag har lagt så stort fokus på den och gruppen är amazing! Nu bara fyra platser kvar till Falkenberg Strandbad om du vill följa med! Många kommer även jag att träffa för första gången och jag ser fram emot bubbel, spa, mys och diskussioner om brand och business. En riktig höst kick-off för oss företagare som ibland behöver få inspireras av andra. 

För det är så mycket mer än bara en membership site, det är en grupp med företagare som delar, lyfter, inspirerar och stöttar och som ger varandra mycket flow! 

Även om du går med nu så tar du del av alla årets bundles/workbooks, inlägg och videos. Det har byggts uppe ett bibliotek av kunskap inom månadens ämnen. 

Här kan du se vad vi har kvar det här året och snart lanseras nästa års teman! 

September – Branding 
Oktober – Program, funnels mm 
November – Priser/tjänster mm 
December – Your Best Year 2019 + workshop online


Om du är nyfiken på vad du kan lära dig genom att vara med i The Brand & Business Lounge så titta in och läs mer här!

Det vore superkul att ha dig med i gruppen!