fbpx
Stockholmsdag med coaching


Idag har jag haft en av mina Stockholmsdagar – eller “Coaching Days”. Lika mycket som jag älskar pulsen och energin i city så älskar jag att komma hem och känna lugnet. 


Men idag var en riktig toppendag “Stockholmsdag med coaching” och jag startade den tillsammans med härliga Angelica på Dagmammorna.se via Zoom på Haymarket.

DAGMAMMORNA.SE
Angelica är VD för ett supercoolt företag som ser till att Malmö har ett fantastiskt alternativ till vanlig förskola – dagmammor. Jag önskar att det alternativet hade funnits för mina barn. Hemlagad mat, små barngrupper och hög kvalitet.

TEAMET 
Jag är stolt över att vara en i teamet för projektet där vi gör en make over av branding, webb och sociala medier. Teamet består av Linus Höjdegård på Hjältebyrån webb, Angelica Löfqvist VD/text, Johanna Hildelöv konstnär & illustratör på Hildelöv. 

Titta gärna in och följ oss på Instagram på @dagmammorna.se 


BRAND COACHING
Därefter en live-coaching med fina Marjorie Soto Diaz.
Tack fina Marjorie för glitterpennorna, I love them! 

Vi hade en bra och produktiv session där vi “hands on” gjorde webb tillsammans och gick igenom “to do” som behövde bli klart. Alltid lika kul att träffas och vilken energi! 

Älskar första bilden ; ) 

Stockholmsdag med coaching


KONST PÅ ÖSTERMALM

Nästa möte på Östermalm hos ett till energiknippe som med feeling Mette Hoffman Ross på MRoss Gallery Mette målar de coolaste tavlor och använder sig av riktigt härliga detaljer och material. Jag älskar att vara i ett galleri och Mette visar mig allt från coola målade jeans till sina riktigt stoooora tavlor. 

CHEVRE SALLAD
Blir bjuden på en galet god lunch som fick mig att drömma om Frankrike….sallad med varm getost…nom nom…..

Definitivt ett besök du ska ta – gå och titta på Mettes fina tavlor.

Stockholmsdag med coaching

INTENSE BUT GREAT
Det har varit en väldigt intensiv men kul dag och eftermiddagen/kvällen har gått non stop i jobb.

Nya kunder, avtal, tider att få in i kalendern, planering mm…..superkul att det händer så mycket spännande!


stockholmsdag
stockholmsdag

Nu är det dags att varva ner framför brasan med officedog July och krypa ner i sängen med en bra bok….imorgon blir det fokus på eget jobb för där ligger jag lite efter ; ) 


Missa inte att gå med för halva priset första månaden fram till 5/10 HÄR

Bli medlem och tävla om lyxig coaching!

I min membership lounge The Brand & Business Lounge får du lära dig allt om hur du kan bygga ett starkt varumärke, hur du når ut online och kan sälja mer!

En online portal med inspiration, kunskap och pepp av andra medlemmar!

Just nu kan du tävla om fina priser! Gå med nu!