fbpx

The Brand & The Business Lounge

Wow vilken härlig vecka jag har haft fylld med möten, nya kunder och planering för 2019! 

Jag hade tänkt att hinna blogga om The Brand & Business Lounge första stora event till Falkenberg Strandbaden direkt jag kom hem…men nejdå…men here it goes! 

Vet ni! När jag tänker på det så blir jag så glad och fylld med kärlek till mitt community och hur en dröm faktiskt blev sann. Jag hade en tanke när jag skapade The Brand & Business Lounge och det var att skapa något som jag själv saknade….något varmt, fyllt med kvalitet och massor av entreprenörskärlek. 

Jag gillar nätverk stora som små men jag måste säga att jag älskar de som ger mig mycket energi och kunskap och inte känns “overwhelming”. Alla är vi olika och min tanke med The Brand & Business Lounge även om det växer (vilket jag naturligtvis vill) är att inte göra för stora event utan hålla kvar det lilla….för det är där jag trivs allra bäst. 

Berätta gärna om du gillar stora nätverk eller små och varför. 

Det blev magiskt!

Det går aldrig att veta hur ett event ska bli men jag kände ett lugn redan när jag svängde in till Falkenberg Strandbaden Spa och mötte upp alla i receptionen. Det kändes så bra och alla var glada och uppspelta för att träffas. 

Vi startade med bubbel & snacks på min terass med fantastisk utsikt över havet. Mycket skratt och glädje och en magisk vy. Jag som är mycket spontan….kom på den brillianta idéen att “vad säger ni om att alla springer ner på stranden i morgonrockar….” när alla hade gjort sig lite fina för kvällen. 

Men som tur var så var det fler som tyckte att det var en toppenidé och jag fick som jag ville och fick några bilder i det härliga ljuset! Hade vi inte gått ner hade vi definitivt ångra det…mitt motto är verkligen – du ångrar bara det du INTE gör. 


Falkenberg-the-brand-and-business-lounge
Ulrika Hederberg & jag 

En god middag med många skratt

Därefter blev det en god 3-rätters middag i mysiga restaurangen och många härliga samtal och nya connections!

Det är verkligen det som jag tycker är så magiskt…att ett medlemskap i The Brand & Business Lounge kan skapa möjligheter till samarbeten (minst ett skapades här) och att man lär känna och inspireras och framförallt peppas av andra företagare som är där du är! 

Vi pratade entreprenörskap och de olika delar av vårt företagande som vi ville få input på och det blev många långa intressanta samtal. 


The Spa 

Falkenberg Strandbaden Spa har byggt ut sitt spa med härligt utomhus område med växthus, varm jacuzzi och en stor varm pool. Det är nog det bästa med att vara här – att alla pooler är varma! Det är så många spa som har kalla pooler och det är inte “min cup of tea”. Så heja Falkenberg Strandbaden för att ni verkligen strösslar med varma pooler! 

Efter middagen så fortsatte vi ner till poolområdet och njöt av att forsätta prata brand & business. Det var kul att se att samtalen blev just kring just entreprenörskap, hur man kan växla upp, priser, förväntningar inför 2019 och samarbeten! 

Jag kände mig så lycklig och nöjd när vi “stängde poolen” vid 23 och alla hade haft så engagerade samtal. Det gjorde mig varm i hjärtat!

Dag två fortsatte vi med härliga samtal och tankar kring företagande. Ville inte riktigt att det här retreatet skulle ta slut. 


Tack till er alla!

Jag vill tacka er alla som var med på The Brand & Business Lounge första stora event till Falkenberg Strandbaden. 

Jag tittar just nu på ett ev event i mörka februari och där har jag tanken att det precis som den här gången ska vara lustfyllt, härlig miljö och spännande samtal. Däremot kommer jag att addera lite nya moment med lite mer styrda samtal kring brand & business och att vi ska lära känna varandra på djupet. 

Stay tuned! 

Malin 

The Brand & Business Lounge är MER än bara en digital mötesplats och portal för att lära sig mer om brand & business, det är ett community fyllt med värme och inspiration.

Till dig som blir sugen på att vara med oss i The Brand & Business Lounge titta in och läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR. Tack till er som var med! 

Viktoria Davidsson – Fotograf 
Ulrika Hederberg – Soulful Life & Business
Jenny Åberg – Proper Style By J – Proper Hair By J 
Jessica Svensson – Hand Hund Hälsa
Maria Hedman Holmblad – Marias Kunskapskälla
Yvette Malm – Entreprenör
Theresia Malm – Entreprenör Life4You

Till er medlemmar som inte kunde komma med den här gången så saknade vi er men hoppas att vi ses i Februari.