fbpx

På Instagram har du EN möjlighet till att länka ut till dina andra kanaler och många använde en länk till sin webb innan Linktree lanserade möjligheten till att skapa en landningssida med flera länkar och ett url att lägga i din Instagram bio.

Jag har tidigare rekommenderat Linktree till mina kunder men nu finns det bättre alternativ som gör att du är kontroll över dina egna länkar!

Men vad är nackdelarna med att använda vanliga Linktree?

1. Det avspeglar inte ditt varumärke

Jag hjälper företag att vara tydliga och snygga i alla kanaler och att man ska tänka “helhet” för sitt varumärke (webb, sociala medier till nyhetsbrev mm).
I Linktree gratis version så kan du inte kontrollera färger/typsnitt/logo och layout. Du är helt enkelt inte “on brand”.

Det finns bara fem teman att välja på och möjligheten att få acess till din statistik har du inte då den är ibyggd i deras plattform och inte din.

+ att det URL som syns är deras link.tree/dininstagram vilket inte blir topppen ur varumärkessynpunkt

2. Det kan påverka din marknadsföring

Om du har en webb så vill du alltid att trafiken går till den….inte någon annanstans….genom att använda Linktree så landar de på deras sida…inte din webb. Din webb kan du mäta trafik till och använda i din marknandsföring, så här missar du värdefull info och trafik…. Du får bara antal gånger som någon har klickat på din länk, därför vet du inte heller hur dina länkar fungerar (om du inte betalar extra).

3. Få dem att komma direkt till dig

Alla klick vi kan undvika och alla “omvägar” vi tar våra kunder så påverkar det oss. Låt inte din kund ta en omväg utan vägled kunden direkt till din sida där de också kan läsa mer om dina tjänster och produkter. Dessutom om Linktree går ner eller försvinner, så når dina kunder inte dina kanaler…..och det vill ju inte ska hända.

LÖSNINGEN

Så nu vill jag komma med en lösning till dig som faktiskt vill ha det snyggt och drömmigt….jag kan skapa din egen branded Linktree på din webb.

FÖRDELAR

– On brand med dina foton, färger och typsnitt
– Alla trafik hamnar via din webb och gör att du kan använda dig av den.
– Alla länkar går att mäta
– Det blir personligt
– De kan lätt gå vidare och läsa mer om dig och dina tjänster mm

EXEMPEL

Här har du länk så att du kan se hela https://www.instagram.com/malinhammarblomwall/

Här är en av mina kunders https://www.instagram.com/christina_grossi/

PRIS

Pris för en snygg egen designad landningsida på din webb kostar 3200:- exkl moms.

Om du känner att ja, det här vill jag såklart ha, så klicka hem din beställning här (när jag har fått din beställning så kontaktar jag dig direkt för att få tillgång till bilder/typsnitt osv).

Eller känner du att du har frågor eller om du skulle vilja få hjälp av mig kring något annat som rör ditt företags varumärke online? Då kan du boka ett kostnadsfritt 15 min Brand Clarity Call.