fbpx

WANGARI STHLM EVENT


I måndags blev jag bjuden på ett event med avsändare Wangari STHLM och jag hade ingen direkt tanke på att det var mer än ett “vanligt PR event”. 

Det var så mycket MER och det var något som faktiskt berörde mig oerhört och gjorde mig ÄNNU mer säker på att det är exakt så här jag vill driva mitt företag – med hjärtat. 

Vi träffades på The Lobby där vi fick njuta av god sushi, bubbel och intro av Linda Häggkvist om storyn om Wangari Sthlm. Det var inte bara en vanlig “dragning” utan hela middagen som också kallades “Dinner with friends” var ordnad som en “tjejmiddag” i mysig atmosfär och med för många helt nya “tjejkompisar”. Love på den idéen! 

Linda berättade om Wangaris varför och också om hur vi ALLA behöver driva företag och leva vårt liv med hjärtat mer närvarande. 

WANGARI STHLM SJAL & MENING


“Wangari Sthlm offers premium, hand-hemmed scarves. 
They are made of 100% pure silk and a crazy determination to create an endless amount of small positive impacts through the power of fashion. 
Each collection is linked to a certain cause, and every piece carries a story to share”


Vill du läsa mer om Wangari Sthhlm och deras WHY titta in på webben och se de fina sjalarna som också gör skillnad. 
Här hittar du Wangari Sthlm och deras vackra sjalar 

WILDHOOD FOUNDATION


Wildhood foundation drivs av underbara Filippa Tarras-Wahlberg som verkligen brinner för att rädda de utrotningshotade djuren. 

Filippa berättade att varje halvtimme så dödas en elefant….det blir 20.000 elefanter varje år….var 8:e timme dödas en noshörning för sitt horn….

Jag blev så oerhört berörd av det hon berättade och det jag själv kunde läsa om på deras webb. Hur de djur vi ser som självklara faktiskt kanske inte är det om tio år…det kanske bara finns i sagoböckerna precis som dinosaurierna…..

Wildhood foundations samarbete med Wangari Sthlm

“Wangari’s first limited edition collection “Critically Endangered”, featuring the most endangered species on our planet, supports our cause. Big thanks and hugs for that! Every SEK will make a difference and go straight to help protect the wild animals from poachers” (from Wildhood foundation webb)

Wildhood Foundation was founded in 2016 as a reaction to the escalating poaching crises and wildlife trafficking targeting wild animals i Africa and Indonesia. Wildhood’s overriding objective is to fight poaching and trafficking to preserve our most iconic and threatened species from extinction in their natural habitats. The last decade’s strong growth in Asia has led to a rising demand for parts of wild animals, for traditional medical purposes and status symbols. The trade is considered to be one of the world’s largest criminal businesses worth billions of dollars every year. Another major threat to wild animals is habitat loss caused by destruction and elimination of forests and wilderness areas”

Vill du hjälpa Wildhood Foundation att bekämpa tjuvjakten? – skänk en gåva

“Wildhood grundades 2016 som en reaktion mot den omfattande tjuvjakten på vilda djur i Afrika. Vårt mål är att skydda de vilda djuren mot tjuvjägare i några av de mest utsatta områdena. 100% av alla medel som samlas in går oavkortat till noggrant utvalda, lokala organisationer som vi stödjer i fält. Med andra ord kommer varenda krona göra du ger att göra skillnad. Stort tack för ditt stöd!”

Här kan du vara med och ge ditt bidrag genom att
swisha till 123 023 00 78


Mer info och källa Wildhood foundation


Vi fick välja sjal och jag valde en rosa…be your brand! 

Mitt företag 

Jag har länge funderat på hur jag vill hjälpa och inom vad med mitt företag.
Det finns så många organisationer som behövs men för mig är det viktigt att hjälpen verkligen går fram och inte betalar onödiga kringkostnader. 

Det är något som tycker är grymt med Wildhood Foundation där allt går direkt till att rädda djuren. Allt runtomkring är sponsrat av företag. En stjärna på himlen till dig Filippa för ditt viktiga arbete och din kamp för djuren.