GLOW

AS A BRAND

TAKE YOUR PICK

services

Vad behöver du? 

Är du intresserad av att veta mer om min business coaching? Eller behöver du en grafisk profil, få hjälp med sociala medier eller bara boosta igång försäljningen? Jag har en bred och lång erfarenhet från reklam, media och affärsutveckling. Botanisera bland mina tjänster eller kontakta mig för en skräddarsydd möjlighet. 

BRANDING

BUSINESS COACHING

Branding av webb, sociala medier eller en ny grafisk profil. Jag jobbar både i små och stora projekt och hjälper både entreprenörer och företag att synas online. Behöver du hjälp – kontakta mig.

Vill du få hjälp att planera, strukturera och få verktyg att utveckla ditt företag eller produkt? Jag hjälper dig att nå ut och få resultat. Jag har lång erfarenhet av att business coacha ledare och grupper mot nya mål.

“Commitment and creativity cannot be captured and handcuffed. The heart cannot be contained.”

GARY ZUKAV

VAD KAN JAG ERBJUDA DITT FÖRETAG?

Behöver du en grafisk profil, bestämma dig för typsnitt , få hjälp med sociala medier eller bara boosta igång försäljningen?

Jag har en bred & lång erfarenhet från reklam, media och affärsutveckling. Botanisera bland mina tjänster eller kontakta mig för en skräddarsydd möjlighet.

VISUAL BRANDING IS WHAT BRINGS YOUR BRAND TO LIFE

ready to chat?

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!