WORK

IN FRANCE

workation france 3-6 maj

Let´s go

Mina Workations till Frankrike har varit populära och fantastiskt kul att göra.

Nu släpper jag vårens datum. Vill du njuta av god mat, jobba tillsammans med andra entreprenörer, gå min Brand Your Business kurs och komma hem med nytt material till ditt företag?

Ja, klart att du vill!

NYHET!
Dessutom har jag idag fått klart att jag kan erbjuda dig möjlighet att få fotograferas av Linda Brolin www.lindabrolin.com
som också var med under Workation September. I priset ingår nu en timmes photoshoot där du får 20-25 porträttbilder att använda i dina kanaler.
Missa inte att boka vårens Workation France till den lilla byn Saint Paul De Vence på Franska Rivieran. 

WHEREVER WE MAY

WANDER

PRIS 4.975:-

  • 4 DAGARS WORKATION 3-6 MAJ TOR-SÖN.
  • BRAND YOUR BUSINESS KURS
  • PHOTO SHOOT 1 TIM MED LINDA BROLIN
  • WORKSHOP
  • FLATLAYKURS (TA BILDER UPPIFRÅN) LINDA BROLIN
  • MASTERMIND – HOT SEAT
  • VÄLKOMSTMIDDAG MED BUBBEL

hotell Les Vergers

Hotell & flyg bokas av dig och ingår ej i resan, här kommer information om vackra hotell Les Vergers som ligger på gångavstånd från Saint Paul De Vence. Hotellet har en stor härlig pool och serverar kontinental frukost. Du kan välja mellan enkelrum eller dubbelrum (om du vill kontakta någon som ska med och dela). 

Les Vergers ligger lummigt inbäddat på bergskanten och med fantastisk utsikt över dalen. Busshållplats i närheten för enkel transfer från flygplatsen. Du kommer att kunna njuta av underbart lugn, eller ta en pw i bergen och svalka dig vid poolen. 

När du bokar så ange koden “workation” och har du frågor eller funderingar maila eller ring underbara Shelly (hon pratar Engelska) på hotellet se information nedan. 

 

save the date

3-6 maj

the course

brand & business course

more

don´t just dream about it

4 dagars Workation i magisk miljö i den lilla byn Saint Paul De Vence på Franska Rivieran.

Du flyger till Nice som ligger 15 min med taxi (Uber) eller 45 min med buss från byn. Du väljer själv hotell eller B&B i eller i närheten av byn som du bokar själv.

Brand Your Business är kursen som utgår från DIG & ditt företag. Du får fylla i ett formulär med dina kanaler, mål och drömmar.

Vi tittar sedan tilsammans på hur du kan nå ut bättre online och jag konkreta hands on tips på hur du stärker ditt varumärke och ger dig verktygen till att glittra online.

Jag vet inte hur ofta jag har hört orden “jag ska göra det senare”….för mig finns inget sen det finns bara nu.

En del jag lär ut till mina klienter är att leva här och nu. Att tänka hållbart entreprenörskap och att inte ångra. Du ångrar bara det du inte gör….

said about workation

Malin är fantastisk, hon har både energi och lugn i samklang med ett ypperligt förstånd och rätt erfarenhet. Jag är sjukt tacksam att ha med Malin på min resa. Vem skulle annars styra när jag fastnar med kompassen?

Många stora tack och fler kommer. Rekommenderar Malin till alla som behöver ett bollplank, en strateg, en arbetsmyra, en organiserad, igenkännande och kunnig business eller brandingstrateg så anlita Malin. Nu!

Workation France rekommenderar jag verkligen som en del i samarbetet. det var en fantastisk resa som boostade både kroppen och hjärnan.

ULRIKA ENGBOM

VD SMOLK

Jag har lärt mig att att välja i den här digitala djungeln av verktyg. Jag har fått så mycket idéer och hjälp som jag kommer att kunna använda i mitt företag. Hur man kan få en mer sprudlande hemsida och hur man kan få snyggare bilder – det är fantastiskt!

Lotti Strömberg

VD, Lugnets massage

Idag har vi haft Hot Seat på förmiddagen och där har jag fått gå igenom min prissättning, mina timmar och paketpriser mm

Jenny Garberg Mattsson

VD Brand Studio Stockholm

VAD INGÅR?

4 dagars Workation på Franska Rivieran.
Brand Your Business kurs, workshop, mastermind, hotseat, rundvandring i byn med boule.
Välkomstmiddag med Champagne i ett hus från 1500-talet i Saint Paul De Vence.

VAD INGÅR INTE

Du bokar själv flygbiljett till Nice och ordnar boende (jag har ett förslag på två stycken olika boenden i och nära byn) samt transfer till Saint Paul.

Mat ingår inte (förutom på ankomstdagen då det är välkomstmiddag i huset). Övrig tid äter vi tillsammans eller väljer själva en restaurang i eller i närheten av byn.

Du väljer själv om du vill förlänga din vistelse.

VIKTIG INFORMATION

Anmälan är bindande (du betalar in en deposition på 2500:- som ej återbetalas). Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas den resterande summan.

Du är själv ansvarig för att boka flyg, boende och att ha med pass, EU försäkringskort, reseförsäkring (ingår ofta i din hemförsäkring).

Resan ställs in vid mindre än 3 personer och då erbjuds du ett annat datum eller får alla pengar tillbaka (inkl depositionen).

HAR DU YTTERLIGARE FRÅGOR?

Kontakta mig på info@malinhammarblomwall.com

brand book freebie

Varsågod! Freebies!

Få tillgång till hela mitt Freebie bibliotek & få ett inspirationsmail från mig fyllt med goodies. 

You have Successfully Subscribed!