fbpx
Hög koncentration

Att vara digital företagare

kan vara lite ensamt ibland och då kan det vara så bra att hänga med några andra entreprenörer. Idag var jag i Enskede hos Janine Laag som är fotograf och äger Lumeah Brand Photography.

Christine Nord (här hittar du till hennes sida) som också är entreprenör och karriär coach har jag känt sedan tidigare och det är så kul när man inser att två företagare som man känner i princip är grannar i Enskede….så kul att träffa bägge och jobba tillsammans!

Christine har inspirerat mig de senaste månaderna med att blogga och göra IG stories om sin tid i Fort Lauderdale, USA. De har tagit del av sin föräldraledighet och helt enkelt passat på att leva digital nomadliv, så inspirerande!

Idag hade jag tänkt att fråga om deras tid i USA…och så glömde jag bort det…i all iver med att titta på system och prata om företagande…..men det betyder ju att vi måste ses snart igen!

Älskar Janines vardagsrum….

Vi startade dagen på café

Jag och Janine gick ut med Janines söta hund Izzy innan vi promenerade bort till det mysiga cafét i Enskede där vi mötte upp Christine.

Vi startade med en god frukost i mysig miljö och bara satt och pratade.

Innan vi gick hem köpte vi med oss goda pajer till lunch och Janine köpte goooda kakor till kaffet….yummy!

Enskede cafè
Så god frukost!
Så kul att vi alla tre var lika IG fantaster….

Workday

En “workday” med andra entreprenörer kan se ut precis hur som helst men vi körde på lite eget jobb och mycket “visa varandra bra system och hjälpa varandra med feedback!

Vi fick ca 20 min var för att presentera något vi ville ha feedback på och efter pitchen kom vi andra med input.

Så otroligt givande och bra att få fokus på att komma framåt med paket/priser och tankar kring upplägg. Som en “mini-mastermind” helt enkelt.

The Brand & Business Lounge

Janine är en av mina medlemmar i The Brand & Business Lounge (min medlemsportal för entreprenörer) där vi jobbar med att stärka våra varumärken online.

Min tanke med medlemsportalen var att skapa en plats online för företagare att hämta kunskap, pepp och inspiration och kunna tillhöra att varmt community.

Vad ingår i medlemsportalen?

– 1 ny online kurs per månad
– 2 Zoom möten per månad
– Work book bibliotek
– The Inner Circle Book Club (vi läser 12 entreprenörsböcker under året)
– FB grupp för medlemmar
– Möjlighet till en Accountability partner
– Inbjudningar till events & VIP rabatter

Pris från 599:-/mån (exkl moms) utan bindningstid

Här kan du läsa mer om The Brand & Business Lounge & vad medlemmarna tycker!

Cannes & mysiga Miramar Plage

Brand Boost Retreat Cannes

Janine är också min fotograf och partner i Personal Brand Collective (där vi arrangerar en entreprenörsresa till Cannes 24-27 april tillsammans med Carolina Henning, Private Shopper Stockholm).

Janine ska vara vår fotograf och Carolina styla & shoppa med deltagarna i mysiga Cannes.

Min coaching kommer att fokusera på personal branding och hur man når ut online. Vi kommer också att ha tre workshops.

Jag kan knappt tro att det är mindre än en månad kvar och det ska bli så kul och härligt att arrangera en riktig BOOST för deltagarna.

De ska bl a få en goodiebag fylld med överraskningar och vi ska verkligen se till att inspirera dem kring hur de kan ta sitt personal brand till nästa nivå! Woop woop nedräkning pågår!

Här kan du läsa mer om resan!